Dame ne vise na forumu

Dakle, poreklo određuje stil? Ovo je neka najmodernija generalizacija. Mnogo dobar ovaj forum, uvek dobijamo sveže i proverene informacije koje nameću nove trendove i usmeravaju nas na pravi put.
Toliki cinizam ti nije potreban.

Svaka žena je dama, samo ako to dozvoli sebi. :lol:

Moje objašnjenje je malo grubo gore opisano, ali samo sam ukazao na pravac, a to znači, ako ste svoji, i samo svoji, bez trunke pokušaja biti neko drugi, namtnutog stila i ponašanja, onda ste dama u pravom smislu.
Veštačko ponašanje kvari svaku osobu, i postaje ono što sam rekao - rospija. :)

Dama, prava, to joj je urođeno, neovisno od statusa u društvu i školske spreme. Srpkinje i žene koje imaju Srpsko poreklo, se istuču iznad ostalih žena u svetu po tome, takoreči, večina imaju "plavu krv".

Druge, veštačke dame, sa nekim manirima nasilno nametnutim po Engleskom stilu, što se zadnje decenije prilično manifestuje u našem društvu, je samo gluma, zavaravanje sebe, jer su u očima drugih na jako niskom nivou...

Možda ću neki drugi put detaljnije o tome... :lol:

Valjda znate šta znači pojam rospija. :lol:

Dovoljno je baciti pogled na "SrBske" starije zene pa zakljuciti kako zive pravim damskim zivotom:heart:

Sto vise namucena to veca dama, definicija by SrBin:ok:

ja sam onda dama-rospija
sasvim originalni srpski brend
Jesi veštačka dama. Pokušavaš to da budeš. :)

Ali nisi prava, pa sam ti je dokaz tvoj stil, BREND nije Srbska reč :lol:

Budi ono što jesi, nađi sebe, i bičeš prava dama, pozitivna u svakom smislu. :lol:

Na primer, valjda si gledala od Nušića Gospođa Ministarka?

Pa onu dramu, žene - žene? :)

Poslednja izmena:
Dovoljno je baciti pogled na "SrBske" starije zene pa zakljuciti kako zive pravim damskim zivotom:heart:

Sto vise namucena to veca dama, definicija by SrBin:ok:
Pa razlika je biti moderna opajdara i nazivati takve damom, nego čista razumna ženica, koja je dama iznad svega! :)

A ovde ima dosta primera stvarnih dama, pa i onih drugih. :lol:

I kad sam pomenuo "Srbske", podrazumevaju se sve žene koje imaju Srpsko poreklo, bile Hrvatice, Bosanke ili neznam ko... :)

Poslednja izmena:
Jesi veštačka dama. Pokušavaš to da budeš. :)

Ali nisi prava, pa sam ti je dokaz tvoj stil, BREND nije Srbska reč :lol:

Budi ono što jesi, nađi sebe, i bičeš prava dama, pozitivna u svakom smislu. :lol:

Na primer, valjda si gledala od Nušića Gospođa Ministarka?

Pa onu dramu, žene - žene? :)

pa, englestine, zpoput nekadasnjih francustina su upravo odlika multikulturalizma koji je damama apsolutni rikvest za bistvovanje u danasnjoj savrmenoj egzistenciji :malav:
mene hebe to sto sam uvek vise rospija, no dama
mada izgledam vise ko dama, no rospija, al se sustina ne da sakriti :malav:

pa, englestine, zpoput nekadasnjih francustina su upravo odlika multikulturalizma koji je damama apsolutni rikvest za bistvovanje u danasnjoj savrmenoj egzistenciji :malav:
mene hebe to sto sam uvek vise rospija, no dama
mada izgledam vise ko dama, no rospija, al se sustina ne da sakriti :malav:
Pa nije tema niti ja govorim o egzistenciji... :lol:
Vidiš i sama u čemu je problem. :lol:

Otuda imamo prave dame u pozadini, dole, a na javnim mestima, gore, veštačke žene... :lol.

Logican.

Ne bisere pred svinje, ne znaju one lepotu da cene.

Ne finu zenu pred seljacinu, ne zna on nju da ceni.
Eto tvoje logike.

Lupaš nebuloze, a onda to potkrepiš kontradiktornošću:

Ne bisere pred svinje, ne znaju one lepotu da cene.

Ne finu zenu pred seljacinu, ne zna on nju da ceni.

Što daje konkretno objašnjenje koje sam pokušao izbeći, a to je da samo domaće i Crveno vasptanje je na najvišem nivou ličnog statusa u društvu. :lol:

Nevidim zašto pljuješ po sebi. :)

Eto tvoje logike.

Lupaš nebuloze, a onda to potkrepiš kontradiktornošću:

Što daje konkretno objašnjenje koje sam pokušao izbeći, a to je da samo domaće i Crveno vasptanje je na najvišem nivou ličnog statusa u društvu. :lol:

Nevidim zašto pljuješ po sebi. :)

Meni je pradeda bio pop tako da mi je crkva prilicno poznata, sto se za tebe ne bi moglo reci:)

Kakve nebuloze, kazem samo da je za neuroticno SrBovanje koje je pored pravoslavlja proslo koliko ja pored budizma dovoljan Argumentum baculinum a ti kopaj po netu sta pomenuti argument znaci i upamti, edukacija je osnovna odlika gospodina:heart:

Meni je pradeda bio pop tako da mi je crkva prilicno poznata, sto se za tebe ne bi moglo reci:)

Kakve nebuloze, kazem samo da je za neuroticno SrBovanje koje je pored pravoslavlja proslo koliko ja pored budizma dovoljan Argumentum baculinum a ti kopaj po netu sta pomenuti argument znaci i upamti, edukacija je osnovna odlika gospodina:heart:
Suviše si ti prkosna, da bi bilo šta prihvatila i razumela.

Očigledno imaš jako loša iskustva iz detinjstva, mrziš sve oko sebe.

Znanje koje imaš trebaš uskladiti sa životom.

1. ti je da ne poštuješ druge, nikog ko neće da ti povlađuje, a pričaš o veri, Sveštenstvu...

2. Mene nemože znati niko osim Boga, a ne ti zadnja... :lol:

Back