gost 349237
Iskusan
- Poruka
- 6.633
Čuh od nekog lika ovde i bio sam iznenađen.Doduše bio je uopšteno vulgaran i prost čovek, ali da li je to istina?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad ocekujes da ti se (ne) dame jave i kazu ?
A i mi smo gospoda u P.M.![]()
Ma ne, nego ispada da one žene koje malo duže borave na forumu-i ja to radim, nekad tražiš društvo, zabavu jbg, ispadaju ne-dame.
Evo, ja nisam dama i visim na forumu kad god sam slobodna. Postala sam zavisnik, umrla bih kad ne bih privirila da vidim šta ste novo nalupetali...
Niko nije savršen. Možda prave dame zaista ne vise na forumu... Hoću li i ja postati dama ako se skinem s istog?
Neka, hvala...![]()
ako se skines mozes lako postati naj popularnija na forumu![]()
Čini ti se...
Nisam težila popularnosti ni kao tinejdžerka, sigurno neću pod stare dane...![]()
Čuh od nekog lika ovde i bio sam iznenađen.Doduše bio je uopšteno vulgaran i prost čovek, ali da li je to istina?
pa gde si ti video debelu i brkatu damu? a ovde smo sve takve![]()
![]()
Dama je stanje duha, a ne tela, ma koliko to telo rogobatno izgledalo.![]()
vidi sto me ozbiljno shvatio
naravno da jeste, stoga je i pitanje malo cudno...ovde postuju ljudi razlicitih profila, i zene dakako...a i poprilican broj ljudi ima neku svoju predstavu o tome sta znaci biti dama
Što si tako zla, ja fino pito a ti.....![]()
jao pa nisam htela biti zla...nemoj da places odmah
![]()
... i takav te bacio u dilemu?Čuh od nekog lika ovde i bio sam iznenađen.Doduše bio je uopšteno vulgaran i prost čovek, ali da li je to istina?
Jos malo pa cu da spavam ovde ..![]()