Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.830
To je opštepoznata tajna. Ali tačan recept i dozu, znaju samo one.u jbt...daj ne spominji to nikom
Pu, je.em ti!
(d' izvineš što sam prosta).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je opštepoznata tajna. Ali tačan recept i dozu, znaju samo one.u jbt...daj ne spominji to nikom
Ovo je izuzetno opasno,molim @tab503 da izbriše ova poslednja dva posta gore pomenute dame,zarad moguće zloupotrebe kao i potencijalnog drastičnog skraćenja životne dobi kompletne muške populacije.To je opštepoznata tajna. Ali tačan recept i dozu, znaju samo one.
Pu, je.em ti!
(d' izvineš što sam prosta).
Ne brini, sada se upotrebljava ricinusovo ulje kao mera sprečavanja partnera da ode u samostalan izlazak.Ovo je izuzetno opasno,molim @tab503 da izbriše ova poslednja dva posta gore pomenute dame,zarad moguće zloupotrebe kao i potencijalnog drastičnog skraćenja životne dobi kompletne muške populacije.
znači modifikovana,nešto blaža, verzija,one stare Venecijanske?Ne brini, sada se upotrebljava ricinusovo ulje kao mera sprečavanja partnera da ode u samostalan izlazak.
Neće vas spasiti ni Sv.Petar,...samo još da nabavimo čuveni recept.Ovo je izuzetno opasno,molim @tab503 da izbriše ova poslednja dva posta gore pomenute dame,zarad moguće zloupotrebe kao i potencijalnog drastičnog skraćenja životne dobi kompletne muške populacije.
Ma da, sigurnija. Ostavlja posledice samo na društvo u kafani.znači modifikovana,nešto blaža, verzija,one stare Venecijanske?
ali ce i tebi da se smuci ova metoda kad svakih 5 minuta bude trcao u wcNe brini, sada se upotrebljava ricinusovo ulje kao mera sprečavanja partnera da ode u samostalan izlazak.
A ne, ja moje ne sputavam. Ali to je već za drugu temu.ali ce i tebi da se smuci ova metoda kad svakih 5 minuta bude trcao u wc![]()
Mislim da zene paze daleko vise na te stvari od muskaraca, nista drugo.Da je vaš partner imao snošaj sa drugom. Imate li treće oko, neki senzor na jeziku ili neku dojavu iz treće dimenzije?