Dame, iskreno DO KRAJA ako moze.

divlja-u-srcu:
firespirit:
divlja-u-srcu:
Ja ne mogu da verujem koliko price ni oko cega! :lol:
Ovo pitam cisto filozofski, cisto da se zna!
Hoce li mi neko objasniti zasto se navedena situacija smatra nemoralnom? Da li zato sto neko tu nudi pare, pa ih je nemoralno uzeti ili zato sto je tip prosek (kao vecina muskaraca na planeti) i nije baja? Ili oboje? :?

Znaci tebi je sasvim normalno i moralno da riba popusi nepoznatom muskarcu za lovu (bio on baja ili ne)? Zanimljiva informacija.

Ma ja samo ne volim da se olako osudjuje!
Tipa, ovo je nemoralno ili ovo je moralno. Mislim u ovakvoj situaciji stvar je slobodnog izbora, ne morala da li ce devojka to da uradi ili nece. I da devojka pristane, niko tu nikom ne nanosi stetu ili zlo.
Koliko se ljudi upusti , inace, u sex sa nepoznatom osobom za jedno vece? Jel' to nemoralno? Nekom je to naprosto normalna stvar. Koliko vas je ovde spavalo sa nekim ko vam se i ne svidja bas, bas, pa nikom nista. Postoje ljudi koji su slobodniji u sexu . Pare su samo deo igre. IGRE! A vi sve odmah kapirate s aspekta hriscanskog morala! Odmah nekog na vesala od drugih pravite svece! Klasicno ljudsko proser*avanje. U stvari sva ova halabuka oko ove teme je vezana za problem sujete. Sujetni ste do bola! I to najvise oni koji se najvise prse sa svojim moralom. Kad si toliko moralan, castan, onda se njime i ne prsis! Sorry,ako se neko pogodio,al' to je moje misljenje.
Pogledajte koliko sebe samo uzimate za ozbiljno u nekoj praznoj prici i lepo vam je to proporcionalno vasoj sujeti.

Sa kime li se ti svadjas.

Back