"Dama bez blama"

Currito

Primećen član
Poruka
942
image.jpg

Savremeni život. Odličan trenutak da potpuno poludite. Ali nemojte se brinuti jer postoji jedna žena koja će biti otkačena za sve nas! Ona je gospođica, ona je učiteljica, ona je majka, ona je šefica, ona je pametnica, ona zapravo ima sto lica. Novi šou program koji će vas urnebesno zabaviti i provesti kroz beskonačno mnogo komičnih situacija u kojima se možete zateći, pogotovo ako je u vašoj okolini Ona. A Ona je „Dama bez blama“. U duhovitoj interpretaciji glumice Milene Vasić videćete zašto je ova žena sve samo ne ono što ste od nje očekivali. Potpuno autistična, krajnje sebična, beskrajno šarmantna, neočekivano prevrtljiva, fatalno zavodljiva i istinski opasna ona je žena vaših snova, ali onih košmarnih. Do sada neviđen format zabavno – igranog, serijskog programa na našim prostorima, svoju premijeru imaće za novogodišnju noć na Prvoj. Dama bez blama.

Hm.. deluje mi nekako forsirano, taj kolaz licnosti koji ona treba da ispoljava. Smrdi mi pomalo na uzasni Seks i Grad uzasne Kendis Busnel. Ta Prva televizija je definitivno postala novi Pink.
Ali otkud znam, valjda treba pogledati prvo tu pilot epizodu.

Zna li neko da li je ovo originalna ideja ili je kao i 99% emisija sa Prve kopija neke emisije ili serije sa strane tv?Od Večeri sa Ivanovićem (kopija američkih talk show emisija sa sve stand up delom),preko Ekskluziva,Eksploziva,Tačno u 1,Žene,Porodične tajne,Galileo itd.,skoro svaka emisija im je preslikana verzija emisija sa nemačkih ili američkih televizija.

Odgledao sam i ovaj skeč šou . Onako , bilo poslije NadrealneTV (koju su izreprizirali,iako je bilo najavljena nova epizoda , ali dobro) , pa sam odlučio da vidim o čemu se radi . Mislio sam da će biti u pitanju nekakava serija , tipa "Žene s Dedinja" , ali na svu sreću - nije .
Veliki sam ljubitelj ovakvog tipa komedije , tako da mi se svidjelo . Mada ga ne bih ukivao u zvijezde , ipak je bilo zadovoljavajuće .

Back