dalje neces moci :)

Muškarci koji osećaju žene na taj način, tj. takvi neki za koje bi volela da znaju toliko, jesu najopasniji potencijalno.
Oni nikad ne deluju kao mačo, nikad ne upadaju hisiterično u oči ženama, oni se uvlače pod kožu polako i neprimetno, deluje ti da se tu motaju oko tebe potpuno bezazleni, možda ćeš ih i potceniti ali će te ščepati i imati u šaci dok trepneš.
Klibere se i ne pokazuju seksualnost, čime deluju drugačije od većine muškaraca.
Nemaš vremena da se postaviš na pravi način, ogoljena si potpuno a ipak je potrebna neka doza mističnosti,ne mislim na foliranje i prenemaganje tako svojstveno ženama kad su nesigurne, već ona odmerenost i izmicanje koje privlači i osvaja.
Dok se osvestiš gotova si.

Srce mi je slomio jedan jedini baš takav. A čita ti emocije kao otvorenu knjigu, oseća tvoju žensku stranu, kao rentgen prodire u svaku ćeliju, emocionalno. Sav uzdržan, stegnut seksualno. Takoreći šmokljan, ******. :(
Trebalo je da ga potucam umesto što sam ga puštala da mi filozofira.
:rotf:

Pa šta se čeka, ščepaj ti to njega ručicama ako se on libi da tebe ščepa u ruke junačke. Bolje ti nego da bude sa tamo nekom, biće bolje i za njega, a eto nagradiš i sebe.

Citajuci dee litea na jednoj temi dobih inspiraciju za ovu temu :D

ako podjemo od pretpostavke da je u seksu normalno sve ono sta odgovara i jednom i drugom pertneru gde podvlacite crtu?

odnosno.drugim recima..sta je po vasem misljenju perverzno :)

ae od kraja... 'ebati se s cigansturom il' kalasturom, davati laznu nadu razvedenoj, obecavati kule nemastovitoj, lizati nedepiliranoj :hahaha:

crta se podvlaci kada se svodi racun, nikad pre, nikada posle.... kada se skockas sa drocom onda nema crta jer trenutak je jedan, samo jedan i nikad vise posto granice nestaju a sa drocom se koitus nikad ne reprizira jer postajes pijun njene koristoljubivosti .... kad si sa normalnom zenom oboje tragajuci, a to je obicno posle prvog, najvise drogog kresa zavisno od stepena karakterne neyebice :lol: dolazite do tacaka gde i koliko cete ici u traganju za mrakom seksualne podsvesti koja cami u vrtlozima vasih nocnih nemira :lol:

ako posmatramo sa strane, vrh perverzije je emocionalna yebacina od strane emotivnog siromaha, prosjaka koji proseci ****** il picku nadogradjuje u sebi virtuelni kulu sigurnosti pretezno zbog svog izgubljenog detinjstva.... taki zavrsavaju pod lekicima i u lazi kad tad... sa 20 ili 80 svejedno... taki ne umiru ko svesne jedinke vec samo vezani koznim kaisevima.... i sto je najcrnje, podsvest straha takvih je uvek toliko jaka od sigurnosti buduceg, tako da na sam pomen ili miris koze dobiju osip...ima u psihijatriji naziv za to ne mogu da se setim definicije...

zato drage kolege i koleginice ako zelite da testirate partnera i vidite jel' mentalno normalan samo mu/joj spomenite kozne fetise pa ako vidite tj. osetite uspaniceni strah znajte da sa takvom/im ne pravite veliku zivotnu kombinatoriku :lol:

kozni ne kosni... :lol:

vezivanje
bicevanje
vodanje s ogrlicom
analni implanti
vaginalni implanti sa hrskavom i plutajucom oblogom
kugle
kuglice
kuglicice
kugletine.... nanizane ili svaka posebna
odela
maske
obuca

...........

ak' si zainteresirana imas eksperte na ljis-u koji ce ti sve potanko objasniti :rotf:

Muškarci koji osećaju žene na taj način, tj. takvi neki za koje bi volela da znaju toliko, jesu najopasniji potencijalno.
Oni nikad ne deluju kao mačo, nikad ne upadaju hisiterično u oči ženama, oni se uvlače pod kožu polako i neprimetno, deluje ti da se tu motaju oko tebe potpuno bezazleni, možda ćeš ih i potceniti ali će te ščepati i imati u šaci dok trepneš.
Klibere se i ne pokazuju seksualnost, čime deluju drugačije od većine muškaraca.
Nemaš vremena da se postaviš na pravi način, ogoljena si potpuno a ipak je potrebna neka doza mističnosti,ne mislim na foliranje i prenemaganje tako svojstveno ženama kad su nesigurne, već ona odmerenost i izmicanje koje privlači i osvaja.
Dok se osvestiš gotova si.

Srce mi je slomio jedan jedini baš takav. A čita ti emocije kao otvorenu knjigu, oseća tvoju žensku stranu, kao rentgen prodire u svaku ćeliju, emocionalno. Sav uzdržan, stegnut seksualno. Takoreći šmokljan, ******. :(
Trebalo je da ga potucam umesto što sam ga puštala da mi filozofira.
:rotf:

:eek:

uvek sam govorio da su shojo i tenzija kombinacija iz snova.... :lol:

al' sta vredi kad je tenzi kad god dodje do koitalnog sav nekako seksualno stegnut :hahaha:

p.s. neka mi oprosti ako moze,al' nisam mogao da odolim :)

Da se razni psihijatri i psiholozi pitaju, patologija bi bila i obican poljubac, i ne bi postojalo ljudsko ponasanje koje nije patologija. Tako da, naravno da je normalno sve sto je kod oba partnera na dobrovoljnoj bazi.

Back