Ćao. Jer vrijedi posao gde ne napreduješ ni malčice iako imaš skoro 3 godine radnog staža u istoj toj firmi. Sa završeno obrazovanje magistarskog stepena, raditi na mjesto gde ne treba ni OŠ, t.j fabrika, a sa 3 god. bezmalo staža prvi nivo, t.j. početnik, odnosno ista plaća sa onim ko je juče dosao u firmu, neretko onaj ko je juče došao zaradi i više nego mene koji imam samo 2 mjeseca od 12 možnih nočni rad. Kako se izboriti u takvoj situaciji, kad na prethodne linije (proizvodna lenta) šefice te hvale, kako si dobar, brz i vredan radnik, a glavna pretpostavljena ti ne da ni 25 eur povišicu koji uzimaju one "uhodaniji", a nije reć o 25 eura više, nego se tu radi da te uopšte ne cijene i daju ti suptilno k znanju da "nema za tebe tu hleba". Posebno me iritira, to što kao jedna od tih šefica je rekla u 4 oka: "Ja sam ućinila sve da ti pomognem bar za tu povišicu od 25 e, ali kad glavna (spomene tu njeno ime), ne daje nikako". Imale smo pre nekih mjesac dana anonimna, interna anketa gde je bilo da navedete i lične probleme s kojim se suoćavate na poslu i kao to sve će direktor lično čitati, pa sam ja sve ovo naveo, ali nikakve koristi...
Situacija gore visoko-dole duboko, jer nemam trenutno bolju opciju, a finansijska situacija mi nalaže da moram raditi.
p. s. Nisam iz Srbije, pa oprostite na eventualne pravopisne greške.
Situacija gore visoko-dole duboko, jer nemam trenutno bolju opciju, a finansijska situacija mi nalaže da moram raditi.
p. s. Nisam iz Srbije, pa oprostite na eventualne pravopisne greške.