Fibi3
Iskusan
- Poruka
- 5.873
Svaka cast Djuli. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
King 7:Zato sto slavis rodjendan u toku posta i to uskrsnjeg. Ne razmisljaj mnogo o snovima, sreci i nesreci i predskazanjima. Kad je jaje uskrsnje puklo... ( sad ce " razboriti " poceti o gasovima, temperaturi, stajanju visemesecnom itd )
Ma jok... iz nosa.Zilot cacanski:PA MISLIM AKO JE IZ SRCA....JA BIH SE ZABRINUO.....ZA TEBE....
Julian_Duranona:Pa normalno da bi panicio.
Evo Zilote, ti si mudar covek, pa reci:
Da l' je ljudski i hriscanski slaviti decji rodjendan za vreme posta? Deca treba da su svesna da su se rodila u pogresno vreme i da im doveka nema ni torte, ni cestitki, ni druzenja na taj dan. Uostalom, pravicno je da ispastaju grehe svojih roditelja, koji su ih pravili radeci necasne radnje za vreme prethodnog posta. Jer da nije tako bilo, deca bi se rodila u pristojno vreme, pa ne bi bilo problema.
Eto, to je moje misljenje... onako laicki, iz srca.
Slepcu kod rodjenih ociju mast ne pomaze. Vama lekar samo uzima pare drzeci vas u zabludi i laznoj nadi. Nisam vas otac.Iron Lord:Oče, meni je za vreme posta lekar prepisao mast za oči. Da li je greh učinjen?
samomama:Ko cuva tako dugo uskrsnje jaje? Nego,treba mi pomoc ,kako se pravi cesnica i sve u vezi sa tim