Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto slavis rodjendan u toku posta i to uskrsnjeg. Ne razmisljaj mnogo o snovima, sreci i nesreci i predskazanjima. Kad je jaje uskrsnje puklo... ( sad ce " razboriti " poceti o gasovima, temperaturi, stajanju visemesecnom itd )Boner Lea:proslu noc sam sanjala BELU SRNU,celi dan razmisljala o tome sta to znaci .... i danas,ustvari veceras u mojoj blizini pukne uskrsnje jaje od proslog uskrska koje cuvam u ormaru (po nasim verovanjima) tako je jako puklo da sam se upasila,ekspodiralo je..? svi su se prestravili gosti sto su bili u sobi jer danas sam slavila sinu rodjendan...dali neko zna sta to znaci?Dali uopste nesto znaci ili ja to sebi navodim neke crne misli,mozda donosi srecu...??! hvala na odgovoru
zbog gasova koji su prouzrokovali pritisak unutar jajeta...alya:Meni su uvek pricali da kad sanjas nesto belo= beda...neplasim i sl...snovi su razliciti...i najbolje je da pratis pa ces videti sta znaci ako ista znaci...
A jaje bilo staro pa puklo....zbog temperature.....otkud znam..
King 7:Zato sto slavis rodjendan u toku posta i to uskrsnjeg. Ne razmisljaj mnogo o snovima, sreci i nesreci i predskazanjima. Kad je jaje uskrsnje puklo... ( sad ce " razboriti " poceti o gasovima, temperaturi, stajanju visemesecnom itd )
Trebalo bi da se malo udubis.alya:Da dadada...slazem se sa ovim...nisam se udubljivala u tematiku...![]()
King 7:Trebalo bi da se malo udubis.
Ne razmisljaj mnogo o snovima, sreci i nesreci i predskazanjima.
hihihihi, e svashtaZato sto slavis rodjendan u toku posta i to uskrsnjeg.
King 7:Zato sto slavis rodjendan u toku posta i to uskrsnjeg. Ne razmisljaj mnogo o snovima, sreci i nesreci i predskazanjima. Kad je jaje uskrsnje puklo... ( sad ce " razboriti " poceti o gasovima, temperaturi, stajanju visemesecnom itd )
Pa normalno da bi panicio.Zilot cacanski:Ja bi panicio,,,,