dali ste ljubomorne i koji su prvi simptomi da vas muz vara

• Začetnik teme Začetnik teme miaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tačno. Nije poenta bukvalno se razići, poenta je ne davati mu više sebe.
Kad ne bi hteo da ode, a ja nemam gde da odem, živeli bi kao cimeri, ali potpuno nezainteresovani jedno za drugo.
Pa bi on tako morao sam sebi da kuva, pere, pegla, sprema i ostalo, a ja bih par puta godišnje pozvala majstora ili brata ili tatu da odrade za par minuta šta treba ako sam ja već retardirana za to.

nego je poenta proziveti ostatak zivota nesrecno..

A zašto mora da bude neki muškarac?
Jesam ja paraplegičar ne daj Bože pa da ne mogu bez muškarca?
Baš taj stav, to opsesivno - kompulzivno držanje muškarca uz sebe po svaku cenu mi je krajnje odvratno.
pa jes ne mora...mosh sa zenom a mosh i sama...ali nije dobro biti sam jer godine prolaze, a za mene je samoca gora od zatvora...msm i tamo ima nekog drushtva :aha:

pa jes ne mora...mosh sa zenom a mosh i sama...ali nije dobro biti sam jer godine prolaze, a za mene je samoca gora od zatvora...msm i tamo ima nekog drushtva :aha:

Ova prava samoca mi nije teska. Vesto popunim praznine i nadjem sebi nesto sto mi znaci i sto me raduje.
Teska je samoca koju zivis sa nekim, znas onaj osecaj kad je tu a nije tu i niko ne vidi da si sama osim tebe.

Sto se tice osecaja ugrozenosti i borbe za coveka s kojm zivis ili za brak i porodicu kako neki to nazivaju mislim da je to u stvari borba sa vetrenjacama. On ako je otisao otisao je i to sto se budi u zajednickoj sobi i sto je pored vas dok gledate dragu seriju nije nikakav znak da se dobila bitka a jos manje da ste vi pobednik.
Mislim da je Eli u pravu, ako pozeli da ide neka ide, zelja za drugom zenom je znak da je ova izgubila na znacaju i svaki njen trud da vrati izgubljeno samo cini da nekome bude smesna a nekome vredna sazaljenja.

Ova prava samoca mi nije teska. Vesto popunim praznine i nadjem sebi nesto sto mi znaci i sto me raduje.
Teska je samoca koju zivis sa nekim, znas onaj osecaj kad je tu a nije tu i niko ne vidi da si sama osim tebe.

Sto se tice osecaja ugrozenosti i borbe za coveka s kojm zivis ili za brak i porodicu kako neki to nazivaju mislim da je to u stvari borba sa vetrenjacama. On ako je otisao otisao je i to sto se budi u zajednickoj sobi i sto je pored vas dok gledate dragu seriju nije nikakav znak da se dobila bitka a jos manje da ste vi pobednik.
Mislim da je Eli u pravu, ako pozeli da ide neka ide, zelja za drugom zenom je znak da je ova izgubila na znacaju i svaki njen trud da vrati izgubljeno samo cini da nekome bude smesna a nekome vredna sazaljenja.

:super:

...da se razumemo,razlikujem ja samocu i usamljnost...ne zna se shta je gore po meni...imam nekoliko prijateljica koje su same,msm nisu u zajednici ni sa kim...kazu da im je sasvim dobro ne treba im niko i sl. pritom nemaju partnera(stalnog), decu znache okrenute su samo sebi i brizi o sebi...poshto ja nisam iz te priche imam vrlo odredjen stav po pitanju nekih stvari...naravno ni ne zelim da ga primenim ako ne budem morala...i na kraju verujem da je uzasno biti sa nekim a ustvari si sama sa sobom,jedna perfidna zamka u kojoj zaista nema pobednika :sad2:

Nezrelo mi je i povrsno prevaru dozivljavati samo na nivou ako me je prevario - ne postuje me i gazi po mom samopostovanju i ponosu.
Moje samopostovanje i ponos su moja stvar nezavisno od ponasanja partnera. Svakako da bi me prevara povredila.
Napisala sam da kod odnosa koji traju dugi niz godina problemi koji mogu da opterete i udalje partnere nisu nuzno stvari izmedju njih dvoje. I prevare nekada, bar je moje misljenje takvo, nisu pitanje postovanja/nepostovanja vec udaljavanja u razlicitim fazama zivota koje su partneri razlicito izneli.

Osim prve recenice koja masi potpuno poentu onog sto sam pisala do sada ostalo se slazem u potpunosti....ne dozivljavam samo na tom novou ali ostavljam sebi za pravo da kao neko je dao maksimum fer igru u vezi ocekujem to isto zauzvrat i ako ne dobijem naravno da cu smatrati da me ne postuje kao coveka....ajde budi cvrst i stoj iza svojih postupaka, ma kakvi bili i ne mazi mi oci radi pozorista u kuci....to su za mene mali ljudi.....niko nije savrsen, svi gresimo na nekim nivoima ali zna se sta je sveto i u sta se ne dira a to je stabilnost porodice....i ako neko sebicno stavi svoje hormone iapred toga pa jos i zivi dvostruki zivot to je za mene gnjida.....the end :))))

Back