kalama
Aktivan član
- Poruka
- 1.558
Мислим да је то најбоље што би могло да се учини у СРБ. Хоћу рећи каква неко права и услове тј респект као држави и као народу тако и ми њему.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислим да је то најбоље што би могло да се учини у СРБ. Хоћу рећи каква неко права и услове тј респект као држави и као народу тако и ми њему.
А против кога да уводимо реципроцитет?
Па, рецимо, против 'рвата - ОНИ ОВДЕ ИМАЈУ ПРЕКО 300 ФИРМИ А СРБИЈА У ХР ИМА ЈЕДВА 3 ......... тако да смо захваљујући идиотима на власти постали усташка економска колонија.......
Ко ће да одреди које три фирме да оставимо а 297 да пошаљемо назад у Хрв, или да национализујемо?
неки корумпирани политичар или чиновник?
Па, рецимо, против 'рвата - ОНИ ОВДЕ ИМАЈУ ПРЕКО 300 ФИРМИ А СРБИЈА У ХР ИМА ЈЕДВА 3 ......... тако да смо захваљујући идиотима на власти постали усташка економска колонија.......
Beograd radi zagreb se gradi . Sve su krive zute ustase , sluge vatikanske
Ma jok. Reciprocitet je ideologija, a ideologije se trba manuti i raditi po cinjenicama u svoju korist i tako donositi odluke, a ne po nekoj ideologiji.
...i u Rodi i kod Matijevića i sve su zaposeli , ako nećeš da crkneš od gladi ili švercuješ iz hungarije ti rvatinama puniš budžet da slave oluju...to je to.
Rec politika ne ide uz rec reciprocitet.
To samo glupe zenturace mogu da poturaju glupim pajserima u ovo emancipatorsko doba, pa ako prodje....
Politika , cak i u izvornom znacenju, znaci vestinu pregovaranja i dogovaranja...totalno suprotno od reciprociteta....
Само последњи српски КОЊИСЛАВ залази на та места и тамо "тргује"! Чудно је српска стока
на тим намирницама не осећа мирис српске крви и просутих српских мозгова.. ???
Чудно је да српска стока не осећа мирис јасеновачких лешева у својој грамзивости и испразности?!?![]()
Мито, кућо стара,Није народ крив!!! ВЛАСТ ЈЕ КРИВА ЈЕР ДО ДАНАС СКРИВА ОД ЈАВНОСТИ ВЛАСНИКЕ - да људи знају ко стоји иза тих великих маркета ОСТАЛИ БИ ПРАЗНИ...........
Raspustiti Vladu,
razrešiti Tomu (neka dovršava kuću i peče rakiju....),
i biće bolje.
I nama i državi !
Eventualno, na funkciju predsednika Komisije za utaju poreza
birati Sandru Afriku !
I tačka.
Мито, кућо стара,
Било би дивно да си у праву, буди уверен да највећи број мајмуна који тамо залази,
савршено добро зна ко су власници.. али то су доминантно "људи" који мисле дебелим
цревом и премного их је!
То је истина! Бедно је то, али тако је.