Дали сте да СРБ уведе у политички систем тако звани "Реципроцитет" !!!

Мислим да је то најбоље што би могло да се учини у СРБ. Хоћу рећи каква неко права и услове тј респект као држави и као народу тако и ми њему.

А против кога да уводимо реципроцитет?

Мислим да је то најбоље што би могло да се учини у СРБ. Хоћу рећи каква неко права и услове тј респект као држави и као народу тако и ми њему.

Наравно да јесам за ИСКЉУЧИВУ ПОЛИТИКУ РЕЦИПРОЦИТЕТА ------ поготово на Балкану...... јер неки могу да схвате једино када им на шамар одговориш шамаром, другачије не капирају.........

А против кога да уводимо реципроцитет?

Па, рецимо, против 'рвата - ОНИ ОВДЕ ИМАЈУ ПРЕКО 300 ФИРМИ А СРБИЈА У ХР ИМА ЈЕДВА 3 ......... тако да смо захваљујући идиотима на власти постали усташка економска колонија.......

Па, рецимо, против 'рвата - ОНИ ОВДЕ ИМАЈУ ПРЕКО 300 ФИРМИ А СРБИЈА У ХР ИМА ЈЕДВА 3 ......... тако да смо захваљујући идиотима на власти постали усташка економска колонија.......

Ко ће да одреди које три фирме да оставимо а 297 да пошаљемо назад у Хрв, или да национализујемо?

неки корумпирани политичар или чиновник?

Ко ће да одреди које три фирме да оставимо а 297 да пошаљемо назад у Хрв, или да национализујемо?

неки корумпирани политичар или чиновник?

То је трећеразредно питање КОЈИМ ПОКУШАВАШ ДА ОБЕСМИСЛИШ РЕЦИПРОЦИТЕТ.......:lol:

:ok::ok::ok:

Beograd radi zagreb se gradi . Sve su krive zute ustase , sluge vatikanske

Ивица Тодорић поседује преко 6 000 хектара српског обрадивог земљишта, а један од највећих земљопоседника у Војводини је Бранимир Главаш, ратни злочинац, осведочени усташа.Хрватска од Србије прави своју економску колонију, а државно руководство нема храбрости, али ни политичке воље да проговори о овим проблемима и стане на пут погубној политици која страним инвеститорима, за разлику од домаћих, даје све бенефиције!

Nema ništa od toga. To sam ja predlagao ovde u austriji pa su me hteli linčovati. To se odbacuje u EU jer se reciprocitet poistovećuje(izjednačava) sa revanšizmom. Evropa se definiše kao moderno napredno društvo koje odbacuje sve vste zastarelih formi odnosa. Prema tome.......oš u jevropu, zaboravi na reciprocitet.

Ako definisemo reciprocitet kao posebnu osobinu jedne relacije neke sfere zivotai zmedju jedne, dvije ili vise jedinke ili cjelovitosti onda se mora ta sfera reciprociteta naglasiti.

Mislim da svaka vrsta reciprociteta koja cilja na pogorsanje medjuljudskog odnosa vise obostrano steti nego obrnuto.

Kako bjese onaj vic? Pri sjeci sume slomi jedan sjekiru koju je bio posudio od komsije pa kad je komsiji to saopstio i pruzio mu novac za ucinjenu stetu da ovaj kupi novu sjekiru pa pita jesmo li sad kvit odgovara mu ovaj: Ne, ne. Kupi ti tebi sjekiru pa cu ja da je od tebe posudim i slomim. Kad se to dogodi onda smo kvit.

Naravno da je najljepsi reciprocitet "kako ti mene tako i ja tebe": I ja tebe volim.

Nista samaranje eremita.

Naiđoh večeras na članak da se prikupljaju potpisi za peticiju kojom studenti zahtevaju da se uvede zakon po kojem bi crnogorska studentarija napokon dobila status stranaca jer je više dosta da imaju isti tretman kao domaća deca i to čak i prednost kod upisa na fakultete kao do skoro i izbeglice , pa mesta po studenstkim domovima , studiranje na budžetu , lečenju , itd.

To bi bio reciprocitet jer naša deca ni tamo niti igde u regionu nemaju nikakve povlastice , nigde .

Podržavam i potpisala sa zadovoljstvom.

Dosta više, zaista dosta i kurte i murte.

Ma jok. Reciprocitet je ideologija, a ideologije se trba manuti i raditi po cinjenicama u svoju korist i tako donositi odluke, a ne po nekoj ideologiji.

Како, бреееее??? Домаће продане удбашке душе типа Шапоњић, Сочанац и остало друштванце ОМОГУЋИ УСТАШКОМ ХОХШТАПЛЕРУ ДА ОВДЕ ПОКУПУЈЕ СВЕ ШТО ПОЖЕЛИ И ОТВОРИ 300 ФИРМИ И КУПИ 6000 ХЕКТАРА ВОЈВОЂАНСКЕ ЗЕМЉЕ....... алоооооо....... бреееееееее....... ко је овде луд........ а Срби у усташији имају 3 фирме......... шта је вама бреееееееее...........ДА ЛИ СТЕ ВИ СВЕСНИ ДА КУПОВИНОМ БИЛО ЧЕГА У МЕРКАТОРУ ИЛИ ИДЕИ ------- ФИНАНСИРАТЕ УСТАШИЈУ.........:dash:

...i u Rodi i kod Matijevića i sve su zaposeli , ako nećeš da crkneš od gladi ili švercuješ iz hungarije ti rvatinama puniš budžet da slave oluju...to je to.

Само последњи српски КОЊИСЛАВ залази на та места и тамо "тргује"! Чудно је српска стока
на тим намирницама не осећа мирис српске крви и просутих српских мозгова.. ???

Чудно је да српска стока не осећа мирис јасеновачких лешева у својој грамзивости и испразности?!? :think:

188013_kujasenovac-foto-reuter_f.jpg

Rec politika ne ide uz rec reciprocitet.
To samo glupe zenturace mogu da poturaju glupim pajserima u ovo emancipatorsko doba, pa ako prodje....

Politika , cak i u izvornom znacenju, znaci vestinu pregovaranja i dogovaranja...totalno suprotno od reciprociteta....

Ма шта ми наприча......:lol: ..... значи званична политика Радикала тј.СРС уназад једно 20 година је за тебе "глупа жентурача" ------- А НОГАМА И РУКАМА СУ ЈЕ ПОДРЖАВАЛИ И ВУЧКО И ТОМИЦА:

Значи ови су за тебе ГЛУПИ - А ТИ СИ ПАМЕТАН, а ???

Objavljeno: 8. avgust 2015, 20:42

RECIPROCITET: Rusija uskratila vizu novom vojnom atašeu Nemačke u Moskvi

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije je „neočekivano“ odbilo zahtev Vlade Nemačke da izda vizu nemačkom brigadnom generalu Gertu Gaveleku, koji je trebalo da stupi na dužnost vojnog atašea u ambasadi Nemačke u Moskvi, piše list Špigl.

- - - - - - - - - -

Само последњи српски КОЊИСЛАВ залази на та места и тамо "тргује"! Чудно је српска стока
на тим намирницама не осећа мирис српске крви и просутих српских мозгова.. ???

Чудно је да српска стока не осећа мирис јасеновачких лешева у својој грамзивости и испразности?!? :think:

Није народ крив!!! ВЛАСТ ЈЕ КРИВА ЈЕР ДО ДАНАС СКРИВА ОД ЈАВНОСТИ ВЛАСНИКЕ - да људи знају ко стоји иза тих великих маркета ОСТАЛИ БИ ПРАЗНИ...........

Није народ крив!!! ВЛАСТ ЈЕ КРИВА ЈЕР ДО ДАНАС СКРИВА ОД ЈАВНОСТИ ВЛАСНИКЕ - да људи знају ко стоји иза тих великих маркета ОСТАЛИ БИ ПРАЗНИ...........
Мито, кућо стара,
Било би дивно да си у праву, буди уверен да највећи број мајмуна који тамо залази,
савршено добро зна ко су власници.. али то су доминантно "људи" који мисле дебелим
цревом и премного их је!

То је истина! Бедно је то, али тако је.

Мито, кућо стара,
Било би дивно да си у праву, буди уверен да највећи број мајмуна који тамо залази,
савршено добро зна ко су власници.. али то су доминантно "људи" који мисле дебелим
цревом и премного их је!

То је истина! Бедно је то, али тако је.

Може бити да си ти у праву - што је за мене више него тужно...

1. данас сам срео блиског рођака и каже ми да управо за пар сати путује на Хвар - и ја полудим и почнем да га нападам и вређам а он ће : "мени је битно шта ја добијам за моје паре" ----- а ја сам му одговорио: моли Бога ДА ТЕ УСТАШЕ НЕ ЧАСТЕ СВОЈИМ "БАКШИШЕМ"...

2. мени је испред носа ИДЕА - али никада - НИКАДА нисам ушао у ту самопослугу него идем у Макси-сада су Делез...... али видим да само неки људи од комшилука поступају исто као ја....... :sad2:

hr je u eu
koliko ce hr firmi da bude otovreno ovde, ne odlucuje hr nego eu
eu sjebe hr trziste, a onda im da sargarepu na stapu - trziste u srbiji
srbiji isto da sargarepu, pregovore oko ulaska u eu
i tako, eu profitira, a hrvatska i srbija najebu
i to samo pametan vidi, dok ostrasceno politicari potpaljuju narod da ne bi vidi kako mu se namice robovski ular na vrat

Back