Suzy
Iskusan
- Poruka
- 6.937
pa uglavnom ja.....85%...;-)
treba postaviti pitanje- ko vam razmesta krevet....;-)
treba postaviti pitanje- ko vam razmesta krevet....;-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je za (h)istoriju?:zovesh mamu? :shock: zar se ne seti to ona sama?
ee......ove danashnje majke
Peruzzi:a cemu uopste svrha namestanja kreveta kad ce uvece ionako da se razmesti....
Peruzzi:povremeno. samo ustanem i spizdim u skolu, jer uvek imam malo vremena....
pa onda keva udje i samo zategne malo sve to, bar da lichi na krevet
/QUOTE]
Isti slucaj......Dok sam isla u skolu, uvek sam kasnila....A sada....hmm....Cini mi se da se moja mama navikla da mi namesta krevet....Mada ga sada uglavnom ja namestam, cesto ga ona "u prolazu" dotera......![]()
![]()
skrobi90:Kad ujutru idem u skolu, ne namestam ga cele nedelje, zato sto me uvek mrzi kad se vratim.
Kad idem popodne, onda ga neko vec namesti, jer im smeta kad mi ulaze u sobu, a ja nisam tu, tako da... :-D
Peruzzi:a cemu uopste svrha namestanja kreveta kad ce uvece ionako da se razmesti....
ivana bg:Isti slucaj......Dok sam isla u skolu, uvek sam kasnila....A sada....hmm....Cini mi se da se moja mama navikla da mi namesta krevet....Mada ga sada uglavnom ja namestam, cesto ga ona "u prolazu" dotera......![]()
![]()
sidro:ja ne spavam na krevetu ...
PLESsitnihDEMONA:Mene pre vojske covek ni puskom nije mogao da natera da namestim krevet.Ali su me u voji naterali,hehehe...bombom,hehehe.
Zato posle vojske nema sanse da ustanem, a da ne namestim krevet. I uzasava me nenameseten krevet.
A tek ja...ali stvarno,nekako se potire jedno sa drugimIvAnA:):E, znash koliko sam puta razmishljala o tome...![]()
![]()
MOgao bi prvo da nauchish pravopis[Da li se pishe odvojeno] pa onda da postavljash bilo kakva pitanja...ndjordje91:Ponekad....