- Poruka
- 69.792
Tesko je reci u par reci, svakome ko pita, koliko ja volim druga Tita.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam sigurna da postoji, nisu me iskreno voleli. Mogu samo s aspekta sebe, da govorim, jer ja osećala jesam i umem da volim.
Ja verujem i dalje negde, duboko, duboko u sebi, da postoji. Ona čista, prava, neiskvarena. Obostrana. Dok je sveta i veka, za oboje.
Sada sam dovoljno pogubljena, da ne znam i nisam sigurna hoće li se meni tako nekada nešto desiti. Da i mene neko na takav način (za) voli. Kao što nekada jesam, ja.
Da gubim veru i nadu, to stoji. Da polako gasne u meni, i nestaje, tragom, šta da mu radim. Tako je kako je. Možda još nije prekasno, šta znam.
Mora biti da postoji. Druga je stvar, što nismo svi rođeni pod sretnom zvezdom da to i spoznamo i imamo. Već da samo tako osećamo. A da to nikada nemamo.
![]()
sad si je utešila jebbalo majku
- - - - - - - - - -
pa desi ti novaLsta jebemumater nema te sto godine...
Nisam sigurna da postoji, nisu me iskreno voleli. Mogu samo s aspekta sebe, da govorim, jer ja osećala jesam i umem da volim.
Ja verujem i dalje negde, duboko, duboko u sebi, da postoji. Ona čista, prava, neiskvarena. Obostrana. Dok je sveta i veka, za oboje.
Sada sam dovoljno pogubljena, da ne znam i nisam sigurna hoće li se meni tako nekada nešto desiti. Da i mene neko na takav način (za) voli. Kao što nekada jesam, ja.
Da gubim veru i nadu, to stoji. Da polako gasne u meni, i nestaje, tragom, šta da mu radim. Tako je kako je. Možda još nije prekasno, šta znam.
Mora biti da postoji. Druga je stvar, što nismo svi rođeni pod sretnom zvezdom da to i spoznamo i imamo. Već da samo tako osećamo. A da to nikada nemamo.
![]()
e, da ti kazem nesto....citam te uvek. kapiram da te neko povredio. nemam nameru da te tesim ali nekakako, zivot nije stao. zivot se nije zavrsio. tek ces da volis. tek ce da te vole. tek ces suze da ronis, i oni kosu da cupaju zbog tebe. tek ces da pizzdis i tek ces da budes srecna.
heheh ovo moje sad vise zvuci kao pretnja- eeeeee, nemoj misliti da ces tako lako da se izvuces![]()
De, polako Jecika, još će biti prilike za popravni![]()