Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Dali neko zna sta pomaze za skidanje za benzodiazapina
Ja sam ih pio 15 godina visoke doze i vise ne deluju i sada se osecam veoma veoma lose. Dali ima ista sto bi mi pomoglo dok to ne izadje iz moga sistema i ne povratim se u normalu?
Pa valjda lekari znaju kako se skinuti sa toga. Ja sam prekukala skidajući se sa kortikosteroida koji sam pila 2 meseca u dozi od 8 pa 4mg. Mnogo je zeznuto nekad skinuti se sa nekog leka, nemoj na svoju ruku, pitaj kućnu negu, dr.,opšte prakse.
Ja sam ih pio 15 godina visoke doze i vise ne deluju i sada se osecam veoma veoma lose. Dali ima ista sto bi mi pomoglo dok to ne izadje iz moga sistema i ne povratim se u normalu?
Izmedju otrova i leka je razlika samo u kolicini.
Za pomoc se javi strucnjacima koji se bave time. Nista ne preduzimaj na svoju ruku i saveta prijatelja jer ces napraviti jos gore stanje.