B
Butterflies And Hurricane
Gost
A da...ja nikad nisam koristila vib za predigru...nekako mi je to skroz bezveze...
Nego stadosmo kod medveda...
Nego stadosmo kod medveda...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vibratore, dildo's etc...?
Ja sam htela da sebi kupim, ne zato sto nemam seks vec onako mislim da bi bilo zanmljivo imati i to ali kad god sam bila blizu nekog sexy shopa ja sam brze bolje pobegla jer me nekako stid da idem unutra, a ono uvek sve sami muskarci unutra![]()
Vibratore, dildo's etc...?
Ja sam htela da sebi kupim, ne zato sto nemam seks vec onako mislim da bi bilo zanmljivo imati i to ali kad god sam bila blizu nekog sexy shopa ja sam brze bolje pobegla jer me nekako stid da idem unutra, a ono uvek sve sami muskarci unutra![]()
Imas sajtove na netu gde mozes da kupis sta zelis a da to niko nezna. Upakovano je tako da ovi na posti nemaju pojma sta je unutra a posiljalac je neko ime i prezime a ne firma. Ja sam tako kupila sebi vibra i lepo mi sluzi!
JA isto volim da se igram - stavim devojcu i guzu flasu od piva...![]()
Jel onaj što se odvija??
poslacu ti samog sebe umesto da kupujes vibrator....
misliš, metn'o pod točak, pa izgaziJosve bi ja te igračke zabranio..
Sa cepom ili bez;-)
Xixixiiiiiii!Ahahahah....Klinac od Vesele nashao njen vibrator i upalio ga. Krece vibrator da skache po kuci, a mali vrishti:"Drz' ga mamo, sve ce me pojebe!!!!!"))))))))))
Ma bez bre
Prvo se popije pivo!
Steta da se archi![]()