Dali koristiti igrackice?

Pricham sa ortakom pre jedno godinu i po dana i kazhe mi. Ova moja droljetina ima sve neke igrachke i spava sa njima. Pa ona pro$la drolja htela da mi pokloni kucu, a i ona kurvetina je spavala sa medom i ja se tu odu$evim jerbo sam i ja (nazalost) bio sa jednom promiskuitetnom oljicom koja je takodje spavala s medu i poklanjala igrachkice. Navodeci i ostale primere udaraljki koje se se hvalile da spavaju sa igrachkicama zakljuchismo da te koje su sa medama i zekama u krevetu, da su ono ba$ ba$ naj jebulje.. u prometu $to bi se reklo. :)
Naravno.. ima chasnih izuzetaka, ali statistika je surova

Sve su devojcice u ,,prometu" , neke pre, neke kasnije. Hvala bogu da je tako! Svaka devojcica, naravno da treba da se igra sa svojim igrackicama, a svaka zena, pa recimo da bi trebala da ima, bar jednu, zlu ne trebalo...

Vibratore, dildo's etc...?

Ja sam htela da sebi kupim, ne zato sto nemam seks vec onako mislim da bi bilo zanmljivo imati i to ali kad god sam bila blizu nekog sexy shopa ja sam brze bolje pobegla jer me nekako stid da idem unutra, a ono uvek sve sami muskarci unutra:confused:

Imas sajtove na netu gde mozes da kupis sta zelis a da to niko nezna. Upakovano je tako da ovi na posti nemaju pojma sta je unutra a posiljalac je neko ime i prezime a ne firma. Ja sam tako kupila sebi vibra i lepo mi sluzi :)!

Back