Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Koja je procedura registrovati patent u praksi pogotovo za inostrano trziste jel se radi o novom izumu glave dizel motora, Naravno koliko ce to da me kosta.
Koja je procedura registrovati patent u praksi pogotovo za inostrano trziste jel se radi o novom izumu glave dizel motora, Naravno koliko ce to da me kosta.
Mene je kostalo 800 evra u Grckoj-na ruke advokatici.S tim sto sam ja bio u mogucnosti da joj donesem u kancelariju patent.Uradila desetak slika, detaljan opis,proverila da me nije neko preduhitrio,demonstrirao sam nacin izrade i vrste materijala....podnela zahtev i posle 2-3 meseca sam dobio zvanicnu potvrdu (vrsta diplome sa zigom u veoma kvalitetnoj fascikli) da sam vlasnik tog proizvoda do 2012 (4 godine-pa se produzava) u svim zemljama EU ( po konvenciji iz Brisela i zakonima bla,bla...).
Zanimljivo, da sam par meseci kasnije dobio i cestitku Advokatske Komore Atine, sa zeljama za uspeh u poslu i napomenom, da su oni uz mene (ako zatreba).
Grcka posla....
bolje grcka posla nego srpska , hvala "mobilni " nije toliko strasno kao sto sam mislio verovatno je to bio mali patent jer se produzava 4 god samo jos da provalim dali ako registrujes u srbiji vazi automatski i u inostranstvu i naravno posten advokat.