dali je laž ili istina da su Crnogorci u Crnoj Gori neopevane lenstine

nisu ni lenji ni radni,narod kao narod,zavisi od pojedinaca,samo mi letos tamo smetala prozivka "vi srbijanci donosite hranu,to bi trebalo na granici da se baca",mislim se pa jbg nismo mi nemci,siromani smo a ja nisam opleo prozivku"jeli gde su vam tusevi na plazama i voda uopste"...ili teranje ljudi ako hoces na plazu da platis lezaljku,pa koji ce mi dosao sam da se izvalim na pesak(sljunak,nasut pred pocetak sezone)na lezaljci mogu u beogradu da lezim

ja sam se otarasio auta,imam posao kod HN-a da zavrsim,dignem nekom rusu barem milionce i adio montenegro,nikad vise...
zasto?zbog bolesne srbomrznje kod jednog dela crnogoraca,ljudi koji imaju imena i prezimena kao ljudi po srbiji,slave slavu,pricaju o crnogorskom narodu,crkvi,jeziku,ma idi a drugi deo jos zali milosevica i nisu sposobni da skinu ove milovce koje podrzavaju siptari i bosnjaci

Jesu lenji:)
Dok se nisu otcepili, ja sam isla na NJIHOVO more, i secam se da me je prodavac razglednica naterao da polepim 5O markica na razglednice, i da citav taj dan nisam mogla hleba u usta uzeti:(

Bistar to bješe neki prodavac Bilja:lol: Veliš pedeset markica :roll: On bi treba da ima jezik dugačan i mokar ka Ribnica kad bi svakom mora lijepit poštanske.
Za taj servis ne važi Milova propaganda.;)
4t9d2x.jpg

ja sam se otarasio auta,imam posao kod HN-a da zavrsim,dignem nekom rusu barem milionce i adio montenegro,nikad vise...
zasto?zbog bolesne srbomrznje kod jednog dela crnogoraca,ljudi koji imaju imena i prezimena kao ljudi po srbiji,slave slavu,pricaju o crnogorskom narodu,crkvi,jeziku,ma idi a drugi deo jos zali milosevica i nisu sposobni da skinu ove milovce koje podrzavaju siptari i bosnjaci

Sarge ipak prevagne saznanje da među nama ima i ponajmanje razlike.
Mi jesmo po mnogo čemu tragičan narod,
ali to nimalo ne umanjuje našu komediju.:-(

CITATI IZ ,,MEMOARI JOKA KOKOTA,,
,,Podijelismo se prije rata na ove i one.
Ovi ostaše-one đavo ponese.
Pošlje rata podijelismo se na ovakve i onakve.
Opet ostaše ovakvi.
E, sad, kad ostasmo ovakvi, opet dioba na-ovakve koji bi u ovakvom i onakve koji bi u onakvom. Te na nekakve, svakakve i nikakve.
E, ja sam ti nikakav, niotkud, spreman za niđe.
Ovi ti ja sad ka uz gusle. Zagudilo mi divno, bogomi. Ječe u mene, a jauče nešto iz mene.
Zakuka bi, al nije mi do pjesme.
Jer, naša je pjesma uz gusle spevana, naša je tuga uz gusle satkana. Gusle su nam i veselje i kukanje, i radjanje i umiranje, i sreća i nesreća, i oboje zajedno.
Jedinstvo suprotnosti, čoče!
Teorijski-sve po Marksu, praktički-sve po nama!
Ako je na nas mislio kad je pisa-bolje nije moga napisat!

I još:
,,Lijepo nas razbucaše fudbal i memoari! E, bogomi! Samo oni!
Podijelismo se prvo na starosjedeoce i došljake, brđane i doljane, primorce i žabare, jednokapiće i dvokapiće, gornje i donje, uzvodne i nizvodne, one uz vjetar i one niz vjetar.
Sve smo boje promijenili i svim se varbama premazali.
Danas nemamo čestitog neprijatelja! To je ono što nam fali! Ovo je ratnička nacija! Još nam sablje isukane, a dušmana niđe. Te udaramo sami po sebi...
Slabo je to, Mrčo! Ne mrči se puška na manipulanta ili blagajnika. Ajd, bjež! Više košta barut no sve što je uzeo. A i đe ćeš po njemu udarat, kad ti je njegov otac bio đever na svadbu...
Ovu demokratiju svijet još nije gleda!
Svi govore-niko ne sluša!
Ovo nema niđe!
Ne, bogomi!
Aaaa, jače su sile na nas udarale, izdržaćemo mi i ovo blagostanje, bogomi!,,

izvini ako se osecas povredjenim u vezi ovoga sto sam napisao ali,veruj mi i ja sam kada tamo odem,moram za koji dan a ne ide mi se,nekada mi se islo,sada je dosta

Ne Sarge. Znam da nijesi cilja na mene. Ja isuviše dobro poznajem situaciju dolje. U tvom prvom postu si to super prenio. I u pravu si. Kad god dolje banem ja kroz razgovor pomjerim odnos na malo bolje. Tebe smatram, hmmmm.... suverenijim od onih "napojenih i zadojenih"... Ja ne dozvoljavam da takvi naš odnos kreiraju:p

p.s.

Kad obrneš to prvo milionče javi na PP da ga investiramo zajedno s mojim;)

sam se otarasio auta,imam posao kod HN-a da zavrsim,dignem nekom rusu barem milionce i adio montenegro,nikad vise...
zasto?zbog bolesne srbomrznje kod jednog dela crnogoraca,ljudi koji imaju imena i prezimena kao ljudi po srbiji,slave slavu,pricaju o crnogorskom narodu,crkvi,jeziku,ma idi a drugi deo jos zali milosevica i nisu sposobni da skinu ove milovce koje podrzavaju
siptari i bosnjaci

bogami podgorica je puna siptara i muslimana gde god da se okrenes ima ih kolko hoces

Back