yugo 45
Ističe se
- Poruka
- 2.819
jesi li markice za novac lepila ili te je covek cisto naterao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesu lenji
Dok se nisu otcepili, ja sam isla na NJIHOVO more, i secam se da me je prodavac razglednica naterao da polepim 5O markica na razglednice, i da citav taj dan nisam mogla hleba u usta uzeti![]()
ovde sam se zbunila nacisto :shock:
gde je poenta
lenj prodavac uvalio glupom kupcu 8-)
Jesu lenji
Dok se nisu otcepili, ja sam isla na NJIHOVO more, i secam se da me je prodavac razglednica naterao da polepim 5O markica na razglednice, i da citav taj dan nisam mogla hleba u usta uzeti![]()
ja sam se otarasio auta,imam posao kod HN-a da zavrsim,dignem nekom rusu barem milionce i adio montenegro,nikad vise...
zasto?zbog bolesne srbomrznje kod jednog dela crnogoraca,ljudi koji imaju imena i prezimena kao ljudi po srbiji,slave slavu,pricaju o crnogorskom narodu,crkvi,jeziku,ma idi a drugi deo jos zali milosevica i nisu sposobni da skinu ove milovce koje podrzavaju siptari i bosnjaci
Sarge ipak prevagne saznanje da među nama ima i ponajmanje razlike.
Mi jesmo po mnogo čemu tragičan narod,
ali to nimalo ne umanjuje našu komediju.:-(
izvini ako se osecas povredjenim u vezi ovoga sto sam napisao ali,veruj mi i ja sam kada tamo odem,moram za koji dan a ne ide mi se,nekada mi se islo,sada je dosta
sam se otarasio auta,imam posao kod HN-a da zavrsim,dignem nekom rusu barem milionce i adio montenegro,nikad vise...
zasto?zbog bolesne srbomrznje kod jednog dela crnogoraca,ljudi koji imaju imena i prezimena kao ljudi po srbiji,slave slavu,pricaju o crnogorskom narodu,crkvi,jeziku,ma idi a drugi deo jos zali milosevica i nisu sposobni da skinu ove milovce koje podrzavaju
siptari i bosnjaci
bogami podgorica je puna siptara i muslimana gde god da se okrenes ima ih kolko hoces