sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Zasto muskarac bez obzira sto vrhunski torba, dobar je prema zeni ne moze da zadrzi zenu bez svadja ako nema kesha?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vat?Zasto muskarac bez obzira sto vrhunski torba, dobar je prema zeni ne moze da zadrzi zenu bez svadja ako nema kesha?
Mora da ne torba nikako nit je dobar prema ženama. One odma odu onda on lupa po tom da samo hoće pare jer mu nije jasno kud ode kraj takvog torbara. A kako se uopšte može žena zadržat svađom?Zasto muskarac bez obzira sto vrhunski torba, dobar je prema zeni ne moze da zadrzi zenu bez svadja ako nema kesha?
za oboje ? kasnije za troje vas, cetvoro ili petoro mozda ?N ti put isto
Meni samo treba neko ko će razumeti što stalno radim.. A sama mogu da zaradim
Mjok za meneza oboje ? kasnije za troje vas, cetvoro ili petoro mozda ?
Ako neces da radis, onda moras da kuvas, peres spremas... ostah bez posla, kaze mi zenaZasto muskarac bez obzira sto vrhunski torba, dobar je prema zeni ne moze da zadrzi zenu bez svadja ako nema kesha?
nije sve u keshu, ali puno toga jeste, za mir u kuciMjok za mene. Msm mora da se radi. A i taj potencijalni dasa neće biti džabalebaroš ako hoće lebac da delimo
![]()
Ne slazem se sa ovim zakljuckom, jer se do kesha stize prostim zaposljavanjem zene na posao kojim ce neko vreme biti zadovoljna, pa time okrenuti nezadovoljstvo prema poslodavcima. Podrska tom nezadovoljstvu stvara postovanje prema sebi, ali i kesh za potrebe zene. U isto vreme se apetiti smanjuju na nivo zarade kod poslodavca.Zasto muskarac bez obzira sto vrhunski torba, dobar je prema zeni ne moze da zadrzi zenu bez svadja ako nema kesha?
A?Zasto muskarac bez obzira sto vrhunski torba, dobar je prema zeni ne moze da zadrzi zenu bez svadja ako nema kesha?
Šta su Salvadoru Dali?Ko je Dali bate. Salvador Dali?