advivo@ptt.yu
Zainteresovan član
- Poruka
- 340
Да ли стварно верујеш да је министарка учесник рата?paola:Па, нека тужи, па ће добити доказе! Ако има петљу! Још једном тврдим: СРС никада није паушално оптуживала. без ваљаних доказа. Ова оптужба је само чекала погодан тренутак да се пласира! На реду је увређена страна, ако је уопште увређена! Можда се она поноси тиме, или можда зна да СРС има ваљане доказе, па нема смелости за суд, него само овако дижу прашину и бацају таквима као ти у очи! На суд, секо, па тражи задовољење! И ДОБИЋЕШ ГА, али после тога ћеш се, сигурно иселити из Србије. Од стида више нећеш моћи ни у своје село да одеш! Суд има задњу реч!
Мени не може прашину у очи бацати нико, па ни радикали, без обзира на симпартије које имам према радикалској странци - имам и задршку и критички поглед управо због начина рада и изјава попут ове, којих СРС никако да се ослободи. То је само, за мене ружан начин, да се константно буде у центру пажње што радикалима и успева, али...
Зашто радикали нису раније изашли са тим податком - рат је завршен пре 11 година??? Зашто нису заштитили Србију од министра - усташе? Нешто су чекали? Погодан моменат? Ето, то је стил који мени не улива пуно поверење у СРС, јер је то политикантство због партисјких интереса, а ваљда би интерес Србије требао да буде на првом месту и у сваком моменту. Посебно радикалима, који ипак најзвучније ударају у српска прса.