Dali je brat ministarke Dulic ubijao Srbe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
paola:
Па, нека тужи, па ће добити доказе! Ако има петљу! Још једном тврдим: СРС никада није паушално оптуживала. без ваљаних доказа. Ова оптужба је само чекала погодан тренутак да се пласира! На реду је увређена страна, ако је уопште увређена! Можда се она поноси тиме, или можда зна да СРС има ваљане доказе, па нема смелости за суд, него само овако дижу прашину и бацају таквима као ти у очи! На суд, секо, па тражи задовољење! И ДОБИЋЕШ ГА, али после тога ћеш се, сигурно иселити из Србије. Од стида више нећеш моћи ни у своје село да одеш! Суд има задњу реч!
Да ли стварно верујеш да је министарка учесник рата?
Мени не може прашину у очи бацати нико, па ни радикали, без обзира на симпартије које имам према радикалској странци - имам и задршку и критички поглед управо због начина рада и изјава попут ове, којих СРС никако да се ослободи. То је само, за мене ружан начин, да се константно буде у центру пажње што радикалима и успева, али...
Зашто радикали нису раније изашли са тим податком - рат је завршен пре 11 година??? Зашто нису заштитили Србију од министра - усташе? Нешто су чекали? Погодан моменат? Ето, то је стил који мени не улива пуно поверење у СРС, јер је то политикантство због партисјких интереса, а ваљда би интерес Србије требао да буде на првом месту и у сваком моменту. Посебно радикалима, који ипак најзвучније ударају у српска прса.

advivo@ptt.yu:
Зашто радикали нису раније изашли са тим податком - рат је завршен пре 11 година??? Зашто нису заштитили Србију од министра - усташе? Нешто су чекали? Погодан моменат? Ето, то је стил који мени не улива пуно поверење у СРС, јер је то политикантство због партисјких интереса, а ваљда би интерес Србије требао да буде на првом месту и у сваком моменту. Посебно радикалима, који ипак најзвучније ударају у српска прса.

А шта су то Радикали урадили сада што нису и раније? Колико је месеци прошло од кад је Поп-Лазићка изнела у јавност податке о Дулићкиној породици?
Ништа се није променило у наступу Радикала, а ово је у питању оркестрирана хистерија оних који су свесни да на наредним изборима СРС осваја власт.

untouchable:
А шта су то Радикали урадили сада што нису и раније? Колико је месеци прошло од кад је Поп-Лазићка изнела у јавност податке о Дулићкиној породици?
Ништа се није променило у наступу Радикала, а ово је у питању оркестрирана хистерија оних који су свесни да на наредним изборима СРС осваја власт.
Заиста не знам за изјаве Поп-Лазићке, а сигурно да нису биле овако јасне. И не знам колико је прошло од тих изјава, али је то оно о чему сам говорио - зашто ово нису изнели много година раније, или барем онда када је дотична предложена за министра???
Имам доста непосредног искуства из политике и научио сам да није добро прилазити јој са много страсти а посебно није добро веровати у апсолутну непогрешивост странке и њених челника, јер разочарење увек дође, пре или касније, па у таквом случају много жешће заболи. Знам да ова прича има сасвим други циљ - она служи за националну забаву - а тамо где треба воде се неки "важни" преговори...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back