Dali gresim?

20 godina ti covek ne valja, ti si sva sjajna ali eto - nesposobna si da ga ostavis, da gradis sebi zivot sama i da nadjes nekog ko nije ozenjen da budes s njim i imas korektan odnos.
to se zove medjuzavisnost, podjednako je losa kao i tzv nesposobnost tvog muza i nestabilnost onog sto si "ljubav njegovog zivota" al' eto, ne moze da bude s tobom. vazi, ne moze, kao sto i ti ne mozes da budes sa njim.
ako vec nisi srecna, u godinama si kada mozes da uradis nesto za sebe, a da valja - sa muzem, ili sama ali da je dobro sto flertujes tako preko neta - nije. prvo, oduzima ti vreme koje je dragoceno i energiju koju mozes da ulozis u svoj zivot a ne u neku izmisljenu nazovi vezu, drugo, ponasas se kao siparica, ti simptomi zaljubljenosti ce ti se obiti o glavu kad tad, trece, jadna ti majka ako se rascuje.
gresis, debelo gresis - radi na sebi, stvori svet koji zelis i odnos kakav zelis umesto sto se gubis u mastanjima o tome sta bi bilo kad bi bilo, jer sa tim i takvim, niceg biti nece. probudices se opet nezadovoljna, pored coveka kojeg ne postujes i tako do kraja zivota... pa ako mislis da ce neko da ti da da igras produzetke, nece.

Kao što rekoh, ono što je daleko i nedostižno, deluje savršeno jer je izgrađeno samo na našoj mašti koja je bujna.
Očito vam oboma treba malo "začina" posle 20 godina braka. Šta znam, po meni, malo dopisivanja ne može da škodi. Vraća čoveka u život. Samo da ne prestaneš da živiš stvaran život i okreneš se mašti.
Svi mi bi mogli da zamišljamo neke naše bivše ljubavi kao savršene jer smo sa njima samo bili deca i nismo imali stvarne probleme koje nosi život i brak. U tom slučaju, bračni drug je uvek u nezavidnoj poziciji i nikad ne može da odnese pobedu. Osim ako se ne setimo da smo sa tim bračnim drugom preturili preko glave mnoge probleme i da sigurno postoji dobar razlog zašto smo još uvek zajedno. Brak nije samo želja nego i borba, savezništvo, tim. Što bi rekao Đole "ljubavnica, saborac i najbolji drug"....:aha:

Back