DALI DANASNJI OZENJENI MUSKARCI -- MOGU BITI VERNI MUZEVI ???

Ova tema,koju sam postavio iz cisto socioloskih razloga,zahteva ozbiljan i studiozan
pristup.Nekada,u doba nasih predaka,nije uopste bilo tesko,da ozenjen muskarac,
ima za uvek jednu zenu - svoju vencanu zenu.

U to vreme nekadasnje,nije bilo ni razgovora o seksu,u javnosti.Ni u jedniom casopisu
nije se seks,ni u naznaci pominjao.Filmovi su bili cedni.Opisivale su se samo
idealne ljubavi.Ljudi su bili lepo vaspitani.Zene pristojno obucene.Cak ni glezanj
na nozi,nije mogao biti otkriven.

Ali danas ! Kada su izazovi toliki.Kada lepe devojke (pogotovu kada je vrucina)
idu skoro gole ulicama naseg grada beograda.Kada se bretele,na letnjim haljinicama
prelepih devojaka,drze samo na napupelim bradavicama.

Kada devojke kao zivi andjeli,plove gradom,u ne u vrucim,nego u VRELIM kratkim
pantalonicama,koje im otkrivaju malte ne,svaku kovrdzicu,na onoj slatkoj maloj
usekotini,izmedju butinica.

E,danas bratac moj,ostani veran svojoj zeni,kada te mame zenske cari,sa svih strana.Svrha ovoga mog pisanja,izmedju ostalog je i sledeca.Vi udate zene,nemojte
dramiti,ako otkrijete,da je vas muz,malo svrljao sa nekom lepojkom.

Morate imati razumevanja za njega,i njegove potrebe.Iskusenja su danas ogromna.
Danas biti samo sa jednom zenom.Mislim da je to prakticno nemoguce.Pa na svakom kiosku,slike,raskrecenih lepotica.Na TV-u,na kompjuteru.....Shvatite drage
moje pretstavnice zenske populacije,da muskarac danas MORA da podlegne
nekom seksualnom izletu van braka,jer vremena su suvise izazovna.

Ako saznate,za taj njegov mali slatki "greh",oprostite mu,ponuda je velika.........
a musko srce,jednostavno ne moze da odoli lepoti.......oprostite svom muskarcu !

Lorde , ovo je čisto muško diskriminatorno viđenje ovog problema , starog koliko i čovek - preljuba.....ne bih historijski da se smaram , sem mogu reći da moć voljenja , u kvantativno kapacitetnom smislu ima svrhu - koja da kažem sledi evoluciju ....ništa u prirodi nije bez svrhe koja služi evoluciju...čim jedna vrsta izgubi takozvanu evolutivnu svrhu , ona izčiljuje i večno nestaje....pa tako biva i sa nama....ah ta ljubav....
...treba imati zrnce pameti , makar koliko ima zrnce maka , pa skontati da ova stvar u vezi evolutivne svrhe nije samo blagodet muškarca , već i žene...oću reći , oba pola padaju na ljubav , naglavačke....što znači nema preljube , bez oba pola !
...kapito ....koliko su muškarci švaleri veliki , toliko su i žene....ako one nisu to , muškarci su onda ****** . ili istorodni j*bači.....pu , pu daleko im lepa kuća - gad sodomistički !
...hoću da kažem , da u čoveku ( a to podrazumeva i muško i žensko - manimo se rodnih gluposti i ništavila , manjinskih seksualnih istorodnosti koju zagovara takozvani građanski zastupnik sa sodomističkim političkim lobijem ) čuči služenje evolutivnim ciljevima , koje traži uvek najbolju optimalnu kombinaciju u razmnožavanju svake jedinke....tako da to "rzgolićivanje" nije ekskluziva ženskog roda , njime se služi i zdrav normalan muški svet...to bi bila kao nekakva genetska pijaca....bar što se tiče telesnosti...pa pamet uglavu i razgledaj i pravi svoju optimalnu evolutivnu genetsku kombinaciju.....

...podvlačim , ako tu nema vulgarnosti , prostakluka i izazovnosti kuplerajskog , kod ljudi ( ako se ne umeša stari zanat prostituisanja ) , onda je to svrsishodno , naročito leti....( eto koliko juče si zagovarao svekoliki nudizam ,a sad ti kao smeta letnje sa ukusom oblačenje , i to samo žena - jelet zbog preljube muškaraca )...

....naši preci zabraćivali su se i oblačili u monaške aljine , o švaleraciji nije bilo reči / tabui...kupleraji su radili do besvesti - a oni jelte umirali od sifilisa ko zaprašivani komarci ( Vladika Rade , Niče i ostale da prećutim )....ne vredi veličati drulež....

...ovom prilikom izvinjavam se ženskom ljudskom rodu , za sve diskriminatorske optužbe i ništačka omalovažavanja od vremena biblijske Eve , do današnjih dana !

Pozdrav !

Ni jednom recju,niti mislju,nisam imao nameru da potcenim zenski rod.Pa ja smatram zene,boljim delom covecanstva.
Jedino sto sam hteo da istaknem,da muskarci ne "varaju" svoje zene glavom-raciom.I ako odu u neki kraci
seksualni "izlet",oni to urade,pod uticajem svog jakog seksualnog nagona.

Tvrdim odgovorno,da ni jedan normalan muskarac,nikada nije unapred,planski skovao nameru,da svoju zenu
"prevari". Ne. Uvek je to bio sklop okolnosti,i ponavljam,priroda je ta,sto je muskarcima dala tako jake seksualne
nagone,sa kojima oni jadnici,nisu uvek u stanju da se izbore.

Back