data su mnoga obecanja a ucinjeno je STA?????????????
ja mislim NISTA, a vi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Chi:sta reci na ovu temu, da rezimiramo proslo je dovoljno vremena od kada je promenjena vlast u NS
ja mislim NISTA, a vi?
Strela:Chi:sta reci na ovu temu, da rezimiramo proslo je dovoljno vremena od kada je promenjena vlast u NS
ja mislim NISTA, a vi?
Seti se samo šta su sve obećavali pre petog oktobra 2000-te godime, šest milijadi dolara stiže, ulazak u Evropu, bolji standard za građane, bolje zdravstvo, bolje školstvo (po astronomskim cenama se danas studira), suzbijanje kriminala, putovanje bez viza...I šta je od svega ostvareno? Da li bolje živimo? Razmisli malo pa reci sam, ko je veći lažov?
Banshee:Strela:Chi:sta reci na ovu temu, da rezimiramo proslo je dovoljno vremena od kada je promenjena vlast u NS
ja mislim NISTA, a vi?
Seti se samo šta su sve obećavali pre petog oktobra 2000-te godime, šest milijadi dolara stiže, ulazak u Evropu, bolji standard za građane, bolje zdravstvo, bolje školstvo (po astronomskim cenama se danas studira), suzbijanje kriminala, putovanje bez viza...I šta je od svega ostvareno? Da li bolje živimo? Razmisli malo pa reci sam, ko je veći lažov?
....i onda su dosli ovi drugi i upropastili i ono malo sto je ranije bilo uradjeno....![]()
znas,ne moze sve sto je ruseno godinama da se popravi za dva dana....uostalom,popravljati je mnogo teze nego rusiti...![]()
Chi:sta reci na ovu temu, da rezimiramo proslo je dovoljno vremena od kada je promenjena vlast u NS
ja mislim NISTA, a vi?
:? recimo da neznamo ko je bio pre ovih (verovatno "oni") i da je tek na proslim izborima izabrana prva demokratski izabrana vlast u novom sadunesons:A sta je obecano ?
I oni prosli su obecavali , i STA ? NISTA !!! okrecili fasade
:wink: raspitaj se malo koliki je kabinet gradonacelnice i koja su njena ovlascenjaBodoniuS:Chi:sta reci na ovu temu, da rezimiramo proslo je dovoljno vremena od kada je promenjena vlast u NS
ja mislim NISTA, a vi?
Сем градоначелника, СРС нема никакву власт.
Тамо влада коалиција ДС-Чанак-ПСС
Која смешна комбинација...
Nexus 6:Strelo...rec je o Novom Sadu, ne o 5. oktobru...
nemoj minirati temu, nego otvori drugu...
Banshee:Strela:Chi:sta reci na ovu temu, da rezimiramo proslo je dovoljno vremena od kada je promenjena vlast u NS
ja mislim NISTA, a vi?
....i onda su dosli ovi drugi i upropastili i ono malo sto je ranije bilo uradjeno....![]()
znas,ne moze sve sto je ruseno godinama da se popravi za dva dana....uostalom,popravljati je mnogo teze nego rusiti...![]()
Strela:Koja crna dva dana, PET GODINA!!!
Uradjeno je dosta a dosta ce tek biti.... Mnogi su jos kivni na promenu vlasti pa ne mogu da se pomire sa tim da neko moze bolje od njih, da narod voli radikale i da ih podrzava. Jel treba pustiti Canka i Kasu da rade sta hoce sa Vojvodinom. Jozef Salma, inace prof na pravnom fakultetu histerise zbog toga sto su radikali dosli na vlast a studentima drzi politicke govore o tome kako cemo uskoro biti samo Srbija a jos malo ko znaChi:sta reci na ovu temu, da rezimiramo proslo je dovoljno vremena od kada je promenjena vlast u NS
ja mislim NISTA, a vi?
Banshee:Strela:Koja crna dva dana, PET GODINA!!!
jel ti sve shvatas bukvalno?!!!![]()
inace,chi, ne zivim u novom sadu,bila sam tamo dva puta u zivotu tako da stvarno ne znam sta je obacavano a sta uradjeno...izvinjavam se sto skrecem sa teme,ali stavove nekih ljudi jednostavno ne mogu da shvatim...[/quote]
Ti kad ti nešto neide u prilog, diskvalifikuješ sagovornike, glupim frazama! Ja govorim o činjenicama, a činjenica je da su na vlasti već PET GODINA!
NSgirl:Uradjeno je dosta a dosta ce tek biti.... Mnogi su jos kivni na promenu vlasti pa ne mogu da se pomire sa tim da neko moze bolje od njih, da narod voli radikale i da ih podrzava. Jel treba pustiti Canka i Kasu da rade sta hoce sa Vojvodinom. Jozef Salma, inace prof na pravnom fakultetu histerise zbog toga sto su radikali dosli na vlast a studentima drzi politicke govore o tome kako cemo uskoro biti samo Srbija a jos malo ko znaChi:sta reci na ovu temu, da rezimiramo proslo je dovoljno vremena od kada je promenjena vlast u NS
ja mislim NISTA, a vi?![]()
tako je reko. On bi da mi pricamo madjarski????!!! PA SE TI ONDA I DALJE PITAJ STO MI GLASAMO ZA RADIKALE, VIDIS KAKVI BOLESNICI PODRZAVAJU DEMOKRATSKU VLAST I KOJI SU NJIHOVI PLANOVI
![]()