- Poruka
- 93.261
Da li treba svako da ima svoj račun u braku ili sve na jedno mesto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako žena ima veću platu onda će biti svako svoj račun...ako ti imaš veću platu biće sve na jedno mesto..Da li treba svako da ima svoj račun u braku ili sve na jedno mesto?
Sve na gomiluDa li treba svako da ima svoj račun u braku ili sve na jedno mesto?
nego da delim pare?pa koji se ***** zenis onda
brt sto se mene tice mozes sta ocesnego da delim pare?
pa zato tjes ostati sam i prokiso :OSvako svoje.
S nikim ne dijelim svoja nagomilana blaga.
Bas me briga, ne zelim dijeliti svoja nagomilana blaga.pa zato tjes ostati sam i prokiso :O
ne moze jedan racun kod nas, ali moze ovlascenje, pa tako ja...Da li treba svako da ima svoj račun u braku ili sve na jedno mesto?
ali kad umres sve1 ce tvojoj zeni ili muzu pripasti sve toBas me briga, ne zelim dijeliti svoja nagomilana blaga.
Da li treba svako da ima svoj račun u braku ili sve na jedno mesto?
Na jednom mestu.Da li treba svako da ima svoj račun u braku ili sve na jedno mesto?
Povoljnije je.ne moze jedan racun kod nas, ali moze ovlascenje, pa tako ja...
sve dati zeni da bude kod nje.ona ce da raspolaze kako i gdeDa li treba svako da ima svoj račun u braku ili sve na jedno mesto?
Ti se svakako neš ni ženiti, ne uzbuđuj seBas me briga, ne zelim dijeliti svoja nagomilana blaga.
sve dati zeni da bude kod nje.ona ce da raspolaze kako i gde
Nikad se ne zna kakva ce se jos budala naci.Ti se svakako neš ni ženiti, ne uzbuđuj se![]()
PosustaješNikad se ne zna kakva ce se jos budala naci.
![]()