Dal si mlad il star? TEST

bujna crna kosa, vrh nosića, trepavica, ušna resa, kontura donje vilice s profila... olovku u ruke, deda, pa da rešavaš enigmatiku.:P:cool:
vestici se vide isto bujna kosa, cela nosina, obe trepavice, izbacena brada. kontura donje vilice, usta

ma ne mos' od babe devojka, izmisljas

aaaa, sad sam tek video, ahahaha, babina usta su joj u stvari ogrlica, ali opet nemas dokaz da je mlada, isto moz' da bude baba, samo ne ruzna vestica, znaci i dalje ste prevaranti, samo baba ima prcast nosic

vestici se vide isto bujna kosa, cela nosina, obe trepavice, izbacena brada. kontura donje vilice, usta

ma ne mos' od babe devojka, izmisljas

aaaa, sad sam tek video, ahahaha, babina usta su joj u stvari ogrlica, ali opet nemas dokaz da je mlada, isto moz' da bude baba, samo ne ruzna vestica, znaci i dalje ste prevaranti, samo baba ima prcast nosic
ma ti si, bre, prevarant... sebe samoga. :lol:
koliko puta da te tešim zbog izlapelih očiju i pameti.
ajde tamo...:cool:

Bill Hader Omg GIF by Saturday Night Live
Cat Wow GIF
No Way Wow GIF

zezanje je kada me zoves cicom, ali kada me marsiras to je vredjanje - test je prevara, ali neka vam bude, vi ste kao mladi [u dusi], ali u reali?
pusti ti ko je lud, ili se pravi, pitanje je ko je mlad, a ko star - tebi pise u nick name - star. DEDO, zamrcao si cak, blacky.:p
pa jel sam ti ja kriv što si video babu prvo? :lol:
i još me nazivaš prevarantom, odakle ti samo takva ideja i pravo na to?:P
ja bre treba da se uvredim prvi!:rtfm:
a ko je mlad, ko star, to zovi Groma, pa vračajte zajedno...:cool:

pa jel sam ti ja kriv što si video babu prvo? :lol:
baba je u krupnom planu, ali ti znas da je test prevara, tj. kako da gledas, naucen si od ranije, aj nemo' mene da farbas
a ko je mlad, ko star, to zovi Groma, pa vračajte zajedno...:cool:
mi smo protiv baba vracara, svuda nam se prividjaju :mrgreen: ti, em si crn, em si star, samo nisi baba

crtez je nastao tako sto je od vestice u krupnom planu pridodana i devojka - znaci sagledavao sam ga logicki, ali, naravno prvo je nacrtan obraz devojke [babin nos], te da sam umesto sireg konteksta imao fokus, mozda bih video kao i vi - mladi [duhom]
devojka jeste originalna, realnija, a baba vestica je karikatura naknadno pridodata, ali sa predumisljajem

Poslednja izmena:
baba je u krupnom planu, ali ti znas da je test prevara, tj. kako da gledas, naucen si od ranije, aj nemo' mene da farbas

mi smo protiv baba vracara, svuda nam se prividjaju :mrgreen: ti, em si crn, em si star, samo nisi baba

crtez je nastao tako sto je od vestice u krupnom planu pridodana i devojka - znaci sagledavao sam ga logicki, ali, naravno prvo je nacrtan obraz devojke [babin nos], te da sam umesto sireg konteksta imao fokus, mozda bih video kao i vi - mladi [duhom]
devojka jeste originalna, realnija, a baba vestica je karikatura naknadno pridodata, ali sa predumisljajem
"zavera, konspiracija..." vazda pusti čvorović.:cool::lol:
šta je s tobom, čoveče, non-stop si napet, ima li trenutka relaksacije u tvom žiću?
ovaj test je samo jedan od mnoštva takvih istih, da, video sam ga ranije, ali me to ne sprečava da se zezam kod svakog novog koji nisam overio. ;)
ta mala pojedinost trebalo bi da bude zajednička polazna tačka za sve i ja nemam nikakvih problema sa time.
imam problema kad neko iz jednog primera donosi generalni zaključak, ali navikao sam već na taj fenomen na teorijama zavera. ;)
ali to ne znači i da su sve ostale stvari to isto...;):cool: eto, vidimo se na sledećem testu, pa da vidimo ko je šta uočio. I tu sam se izveštio.
Čekam tebe, "teoretičara"...:cool:

ovaj test je samo jedan od mnoštva takvih istih, da, video sam ga ranije,
eto vidis kako pogadjam, kao da sam baba vracara
Čekam tebe, "teoretičara"...:cool:
u jake zavere, da vi nas varate kako ste mladji [duhom]
pa ja i tvrdim da sam ja najstariji, prvi covek, ADAM, idi na religiju pa ces videti "teoreticaru", ovde si na "verovali ili ne" podforumu, pa imam ja pravo valjda da ne verujem u ovaj test, a da me ti ne vredjas? z'inat necu da verujem u ovaj test, eto.

pa ja i tvrdim da sam ja najstariji, prvi covek, ADAM
jesi, ko i ja što sam vračara... :lol::hahaha:
zato sto gledam siri kontekst ili celinu, da mi ti ne rece nikad ne bih nasao devojku, ili se ne bih setio da trazim detalje, da imam fokus na delove slike - znaci da si ti spreman resio test znajuci slicne kako se resavaju... sad znam i ja, sledeci test bih te razbio
čo'če, pravila su ista za svakoga: "šta vidite, 1.babu ili 2.devojku?" PIŠE...! :P UNAPRED.... "DAJE SE NA ZNANJE!"... :D Helou, mozgu ?! :lol:
valjda si pismen pa vidiš izbor. na tebi je samo da načkiljiš oči... ;) sad ili kasnije... isto kao što sam ja - nekad. :cool: A tako ću i ubuduće...
Pa će i ovo buduće spram sledećeg budućeg biti "nekad"... ;) Ali ću se sećati toga po radu SVOJIH očiju, tvojih sigurno ne. Logiko elementarna?... :P
ali radi se o skoro 100 godina staroj iluziji, samo sam ja zaboravio vec
"prevarantu!"....:cool::rumenko::mrgreen:

na tebi je samo da načkiljiš oči..
heh, ja raskrinkao prevaru, old hag young woman illusion i ti i dalje vrtis istu plocu?
samo sam se kasno setio, a inace mi je slika poznata
plus se jasno vidi u zavisnosti od fokusa, u nekim verzijama ne moras uopste da ckiljis, matori.... ,a ti si stavio djozle, pa si zato uokvirio sa njima samo devojku, ajde nemoj mene da foliras, znaju svi da si matoriji od biblije, moze biti da si gutenbergovo godiste, pazi:

The famous Old Woman Young Woman optical illusion first appeared on a German postcard in 1888.

Back