zasto mi ne kazes sta se od glave vidi kod te male, djevuske? ja vidim samo zlu vesticu sa polomljenim nosemkad si čičeganja...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto mi ne kazes sta se od glave vidi kod te male, djevuske? ja vidim samo zlu vesticu sa polomljenim nosemkad si čičeganja...![]()
bujna crna kosa, vrh nosića, trepavica, ušna resa, kontura donje vilice s profila... olovku u ruke, deda, pa da rešavaš enigmatiku.zasto mi ne kazes sta se od glave vidi kod te male, djevuske? ja vidim samo zlu vesticu sa polomljenim nosem
vestici se vide isto bujna kosa, cela nosina, obe trepavice, izbacena brada. kontura donje vilice, ustabujna crna kosa, vrh nosića, trepavica, ušna resa, kontura donje vilice s profila... olovku u ruke, deda, pa da rešavaš enigmatiku.![]()
ma ti si, bre, prevarant... sebe samoga.vestici se vide isto bujna kosa, cela nosina, obe trepavice, izbacena brada. kontura donje vilice, usta
ma ne mos' od babe devojka, izmisljas
aaaa, sad sam tek video, ahahaha, babina usta su joj u stvari ogrlica, ali opet nemas dokaz da je mlada, isto moz' da bude baba, samo ne ruzna vestica, znaci i dalje ste prevaranti, samo baba ima prcast nosic
mrš bre!varas, a ja ako 'ocu ima da nadjem i mladju i lepsu, sta ces ti? prevarantu!
Ne.ebicaForum Krstarice
sta je zasto vredjas? confusedmrš bre!
![]()
jer se praviš lud čak i tamo gde to ne mora.sta je zasto vredjas? confused
zezanje je kada me zoves cicom, ali kada me marsiras to je vredjanje - test je prevara, ali neka vam bude, vi ste kao mladi [u dusi], ali u reali?jer se praviš lud čak i tamo gde to ne mora.![]()
pa jel sam ti ja kriv što si video babu prvo?zezanje je kada me zoves cicom, ali kada me marsiras to je vredjanje - test je prevara, ali neka vam bude, vi ste kao mladi [u dusi], ali u reali?
pusti ti ko je lud, ili se pravi, pitanje je ko je mlad, a ko star - tebi pise u nick name - star. DEDO, zamrcao si cak, blacky.![]()
baba je u krupnom planu, ali ti znas da je test prevara, tj. kako da gledas, naucen si od ranije, aj nemo' mene da farbaspa jel sam ti ja kriv što si video babu prvo?![]()
mi smo protiv baba vracara, svuda nam se prividjajua ko je mlad, ko star, to zovi Groma, pa vračajte zajedno...![]()
"zavera, konspiracija..." vazda pusti čvorović.baba je u krupnom planu, ali ti znas da je test prevara, tj. kako da gledas, naucen si od ranije, aj nemo' mene da farbas
mi smo protiv baba vracara, svuda nam se prividjajuti, em si crn, em si star, samo nisi baba
crtez je nastao tako sto je od vestice u krupnom planu pridodana i devojka - znaci sagledavao sam ga logicki, ali, naravno prvo je nacrtan obraz devojke [babin nos], te da sam umesto sireg konteksta imao fokus, mozda bih video kao i vi - mladi [duhom]
devojka jeste originalna, realnija, a baba vestica je karikatura naknadno pridodata, ali sa predumisljajem
eto vidis kako pogadjam, kao da sam baba vracaraovaj test je samo jedan od mnoštva takvih istih, da, video sam ga ranije,
u jake zavere, da vi nas varate kako ste mladji [duhom]Čekam tebe, "teoretičara"...![]()
zato sto gledam siri kontekst ili celinu, da mi ti ne rece nikad ne bih nasao devojku, ili se ne bih setio da trazim detalje, da imam fokus na delove slike - znaci da si ti spreman resio test znajuci slicne kako se resavaju... sad znam i ja, sledeci test bih te razbiopa jel sam ti ja kriv što si video babu prvo?![]()
jesi, ko i ja što sam vračara...pa ja i tvrdim da sam ja najstariji, prvi covek, ADAM
čo'če, pravila su ista za svakoga: "šta vidite, 1.babu ili 2.devojku?" PIŠE...!zato sto gledam siri kontekst ili celinu, da mi ti ne rece nikad ne bih nasao devojku, ili se ne bih setio da trazim detalje, da imam fokus na delove slike - znaci da si ti spreman resio test znajuci slicne kako se resavaju... sad znam i ja, sledeci test bih te razbio
"prevarantu!"....ali radi se o skoro 100 godina staroj iluziji, samo sam ja zaboravio vec
heh, ja raskrinkao prevaru, old hag young woman illusion i ti i dalje vrtis istu plocu?na tebi je samo da načkiljiš oči..
to je zato sto sam se ja odrekao umetnosti zarad religije, ali garant sam video ovu sliku pre mozda 30 godina, bas sam se pitao koji umetnik je u pitanju, a ti alchajmeru sigurno skorije, djidas, na sledecem testu te dobijam 100 postooprosti, onda je alchajmerov test...
misliš da sam se ja setio iz prve...
al opet sam brži...![]()
pa jel si priznao da si se setio? znaci pobedio si na testu varanjem, nisi zaista bio testiranjes, tako je...![]()
gde se gasiš više, oklen ti energije te blesave mutivodske?pa jel si priznao da si se setio? znaci pobedio si na testu varanjem, nisi zaista bio testiran
jes, tebi cu bas da kazemgde se gasiš više, oklen ti energije te blesave mutivodske?