Dakle?

Da li ste protiv parade ponosa?

• Ukupno glasova
    27
protest.jpg

Прва парада је код нас одржана 2010. са разбијеним Београдом.

Друга је одржана 2014. и није разбијен ниједан прозор.

Утисак ми је да су ови што су се бунили још увек ту... али и да су плаћеничка незаконита банда за спровођење приватних интереса.

Углавном, од 2014. на даље се параде редовно одржавају, буде чак и по две годишње.

Колико се сећам, због вируса нису организовали 2020. и ове године.

Све у свему: 2010-14-15-16-17-18-19... И сада треба да попадамо у несвест због осме или које већ параде... Па... Мислим да нећемо.
Чак сам чуо, неко је и о томе извештавао, да део домаће публике, који јесу то што се на паради рекламира - не желе да се парада одржава, јер они иначе живе мирно и нормално, немају никаквих проблема (осим што су у неуређеној држави... свима од нас једнако).

Имамо много важнијег посла.

Прва парада је код нас одржана 2010. са разбијеним Београдом.

Друга је одржана 2014. и није разбијен ниједан прозор.

Утисак ми је да су ови што су се бунили још увек ту... али и да су плаћеничка незаконита банда за спровођење приватних интереса.

Углавном, од 2014. на даље се параде редовно одржавају, буде чак и по две годишње.

Колико се сећам, због вируса нису организовали 2020. и ове године.

Све у свему: 2010-14-15-16-17-18-19... И сада треба да попадамо у несвест због осме или које већ параде... Па... Мислим да нећемо.
Чак сам чуо, неко је и о томе извештавао, да део домаће публике, који јесу то што се на паради рекламира - не желе да се парада одржава, јер они иначе живе мирно и нормално, немају никаквих проблема (осим што су у неуређеној држави... свима од нас једнако).

Имамо много важнијег посла.
Šta je važnije od izlečenja naroda?!

Šta je važnije od izlečenja naroda?!
Прво треба да помислим да имамо тако велики проблем, да је потребно снажно и неодложно деловање.
Али, нисам уверен у тако нешто.

Неки људи, 1-2 %, имају другачије деловање од нас, велике већине.

Они су постојали и раније, али су се крили, сада се углавном више не крију.
Они, обични људи, живе мирно као и сви ми остали.

Зашто неко има интерес да их рекламира, да нервира велику већину... то је већ неко друго питање.
Што се мене тиче, не бавим се овом темом.

Мене нервира рекламирање, јер је то супротно мом мишљењу.
Обични људи, и кад их виде, продуже даље својим послом, игноришу их.

И иначе сам незадовољан, јер је мој поглед на свет прилично старомодан, али не позивам на истребљење било кога. Нека ме нико не дира, нећу ни ја никог.

Back