Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je važnije od izlečenja naroda?!Прва парада је код нас одржана 2010. са разбијеним Београдом.
Друга је одржана 2014. и није разбијен ниједан прозор.
Утисак ми је да су ови што су се бунили још увек ту... али и да су плаћеничка незаконита банда за спровођење приватних интереса.
Углавном, од 2014. на даље се параде редовно одржавају, буде чак и по две годишње.
Колико се сећам, због вируса нису организовали 2020. и ове године.
Све у свему: 2010-14-15-16-17-18-19... И сада треба да попадамо у несвест због осме или које већ параде... Па... Мислим да нећемо.
Чак сам чуо, неко је и о томе извештавао, да део домаће публике, који јесу то што се на паради рекламира - не желе да се парада одржава, јер они иначе живе мирно и нормално, немају никаквих проблема (осим што су у неуређеној држави... свима од нас једнако).
Имамо много важнијег посла.
Jel.gledas pot ice sa dve ribe I tipom gde jedna drugoj...Šta je važnije od izlečenja naroda?!
Прво треба да помислим да имамо тако велики проблем, да је потребно снажно и неодложно деловање.Šta je važnije od izlečenja naroda?!