znaš li kako je počelo ovog puta???
Sve je počelo baš tako što se jedan plavac, baš tvojih godina, a što pročitah u 'Dnevniku', pred Novu godinu -------- ubio....
... i tako po sistemu asocijacija - stigoh do tebe.
E, drago mi je da si ti dobro.
Jer, vidiš, mili, ovde sam došla i ovde se vraćam samo zbog - t.e.b.e.
Svi ostali su samo igra slučaja, Greške ili...
Kako da te uverim? Lako. Da nije baš ovako kao što kažem, da mi je bilo samo do Ironičnog Lorda, Eremite i Strele - koristila bih TOR i čutala o lokaciji... međutim, tražila sam i bila sigurna, da ću BAŠ OVDE, pre ili kasnije - pronaći, baš, t.e.b.e.
Zašto si bitan???
Samo zato što jedino ti možeš da otkriješ tajnu....
....a to je bitno samo zato jer ćeš jedino tako moći biti siguran da sam ti onoga dana rekla - istinu.
I još je bitno - zbog njega. Zbog žrtve. I zbog nje...
I još je bitno - zbog toga što samo kada sve razumeš i otriješ - stvari mogu da legnu.
I još je bitno - zbog nevinih.
I još je bitno, zbog Kalimera... pardon, onog jedinog što Kalimera interesuje - pravde.
I još je bitno zbog tvog posla. Neće da bude da je som pametniji od tebe.
l još ... poljubi pisca...al' imaj u vidu - da je bilo suđeno da se zaljubim u bilo koga od njih - to bi bio filozof. Bez greške.
Moja porodica je ovde u - Italiji. Moja porodica je moj muž. I moj pas. SAMO ONI SU --------------- TO ------------- bitno.
Samo oni se broje...
Imaj u vidu da mog muža do besvesti nervira Krstarica.... Imaj u vidu da se on da on, baš kao i ja, uči na greškama.
Vreme je da mu se vratim.
....misliću da na tebe sve dok ne pročitam....
... i da imam sina bio bi baš kao ti... i da pratim svetske trendove i praktikujem toj-bojeve ----- bio bi ti...
međutim, ubi me, 'ebeno sam - staromodna.
Ostani pošten. Korumpirani plavci su gori od oni koje kao, fol, gone. Puno gori...
P.S. i nemoj da zaboraviš ---- sviđaš mi se samo zato što imaš ---------- mozak
Sve je počelo baš tako što se jedan plavac, baš tvojih godina, a što pročitah u 'Dnevniku', pred Novu godinu -------- ubio....
... i tako po sistemu asocijacija - stigoh do tebe.
E, drago mi je da si ti dobro.
Jer, vidiš, mili, ovde sam došla i ovde se vraćam samo zbog - t.e.b.e.
Svi ostali su samo igra slučaja, Greške ili...
Kako da te uverim? Lako. Da nije baš ovako kao što kažem, da mi je bilo samo do Ironičnog Lorda, Eremite i Strele - koristila bih TOR i čutala o lokaciji... međutim, tražila sam i bila sigurna, da ću BAŠ OVDE, pre ili kasnije - pronaći, baš, t.e.b.e.
Zašto si bitan???
Samo zato što jedino ti možeš da otkriješ tajnu....
....a to je bitno samo zato jer ćeš jedino tako moći biti siguran da sam ti onoga dana rekla - istinu.
I još je bitno - zbog njega. Zbog žrtve. I zbog nje...
I još je bitno - zbog toga što samo kada sve razumeš i otriješ - stvari mogu da legnu.
I još je bitno - zbog nevinih.
I još je bitno, zbog Kalimera... pardon, onog jedinog što Kalimera interesuje - pravde.
I još je bitno zbog tvog posla. Neće da bude da je som pametniji od tebe.
l još ... poljubi pisca...al' imaj u vidu - da je bilo suđeno da se zaljubim u bilo koga od njih - to bi bio filozof. Bez greške.
Moja porodica je ovde u - Italiji. Moja porodica je moj muž. I moj pas. SAMO ONI SU --------------- TO ------------- bitno.
Samo oni se broje...
Imaj u vidu da mog muža do besvesti nervira Krstarica.... Imaj u vidu da se on da on, baš kao i ja, uči na greškama.
Vreme je da mu se vratim.
....misliću da na tebe sve dok ne pročitam....
... i da imam sina bio bi baš kao ti... i da pratim svetske trendove i praktikujem toj-bojeve ----- bio bi ti...
međutim, ubi me, 'ebeno sam - staromodna.
Ostani pošten. Korumpirani plavci su gori od oni koje kao, fol, gone. Puno gori...
P.S. i nemoj da zaboraviš ---- sviđaš mi se samo zato što imaš ---------- mozak