Dakle ......

Meni ovo liči na one ankete koje pravi Dnevnjak. Ili je to ili je neki naivni momak nesmotreno rekao naglas ono što većina muškaraca misli, stariji još pre nego mlađi.
A ta nesmotrenost samo znači da nije imao prilike, kakve imaš na našem lepom forumu, da uvežba kako odgovoriti na bilo koju predloženu temu tako da odgovor može odmah da uđe pravo u cv.
Dakle... momak definitivno nije forumaš.

Mrzi me da slusam klip, ali ako je tema da muskarci ne idu od riditelja jer ne bi imao ko da im kuha i sprema onda mislim da se radi o zamjeni teza. Vjerujem da bi ogromna vecina voljela da zivi samostalno kad bi im to materijalne prilike dozvoljavale.

Mrzi me da slusam klip, ali ako je tema da muskarci ne idu od riditelja jer ne bi imao ko da im kuha i sprema onda mislim da se radi o zamjeni teza. Vjerujem da bi ogromna vecina voljela da zivi samostalno kad bi im to materijalne prilike dozvoljavale.
Članak je teška budalaština koja treba da podilazi egu onih koji su na drugom kraju priče.
Baš bi momak živeo sa svojima zbog maminog ručka da ima svoj stan ili lakši način da dođe do istog. Hteo da bude duhovit..

Naravno. Kada bi moj sin bio nesposoban da zivi bez zene- mame ili partnerke, pucala bih sebi u celo. Kao da si rodio retarda.
Mada, ja sam nadzak. I meni strasno idu na zivce razmazeni. Mojoj koleginici je mama na pauzi donosila vocni sejk, a po povratku kuci je zvala da pita sta zeli za rucak. Pritom ova ima 24 god. :roll: Moja tetka jos uvek pere i pegla svojoj deci odecu, a svi odrasli, mogu svoje porodice imati ( 18, 24 i 26 god ) Meni bi para na usi krenula da mi mama ista od toga, ista od bilo cega :lol: uradi.

Naravno. Kada bi moj sin bio nesposoban da zivi bez zene- mame ili partnerke, pucala bih sebi u celo. Kao da si rodio retarda.
Mada, ja sam nadzak. I meni strasno idu na zivce razmazeni. Mojoj koleginici je mama na pauzi donosila vocni sejk, a po povratku kuci je zvala da pita sta zeli za rucak. Pritom ova ima 24 god. :roll: Moja tetka jos uvek pere i pegla svojoj deci odecu, a svi odrasli, mogu svoje porodice imati ( 18, 24 i 26 god ) Meni bi para na usi krenula da mi mama ista od toga, ista od bilo cega :lol: uradi.

...ti si neki vatreni znak...:lol:

Sve je popunjeno o tome pisem.Ili ima mesta ako si neciji.

Niko ni u cemu nije 100% u pravu,ne postoji savrsenstvo.

Tu gresis.Ima mladih koji hoce da rade jer nemaju izbora,treba platiti racune samo nemaju gde.
Znam i kad takvi imaju posla,u pet ujutru odu u dva,tri dodju mrtvi.Ili rade trecu.Ili po smenama
.

Svakako postoje mladi koje mrtvilo neke nedodjije odvede u poroke ali to je drugo.
Oni negde zarade pare da bi trosili ili im neko daje.

I ja spadam u tu grupu, bar se tako vodim u trenutnoj firmi ;)

Jel ima kiku? :rumenko:
Mogu da je prevaspitam ako treba :prstic:

Back