Dakle ......

Djeluje mi vrlo poznato.
Ako nemas love da platis kiriju bolje ti je ne idi od roditelja
A u vezi hrane?To uopste nije problem........
Banke ne daju kredite onima koji nisu prijavljeni a vise od 60 % zaposlenih radi na crno.......
Momci vise vole mame i njihove serpe od djevojaka......:hvala:

Ovo neka razmazena lencuga u klipu ili losa sala.

Djeluje mi vrlo poznato.
Ako nemas love da platis kiriju bolje ti je ne idi od roditelja
A u vezi hrane?To uopste nije problem........
Banke ne daju kredite onima koji nisu prijavljeni a vise od 60 % zaposlenih radi na crno.......
Momci vise vole mame i njihove serpe od djevojaka......:hvala:

Da se kladimo?

Krstarica je jedini forum na kojem je zenska sila izvojevala usvajanje matrijarhalnih stavova, bez obzira da li je musko ili zensko svako razmislja na isti nacin, nema slobode govora, nema sovinizma. Nema slobodnog tumacenja i razmisljanja, nema gadjanja van okvira, interesovanja su slicna a teme iste. Najgore od svega je sto se vasi usadjeni stavovi ne mogu razbiti, ni neshvatate sta pricam, vi ste autoreferentni konzervativni amiši. Zasto novo kad moze staro. Hteo sam samo da kazem podrska za bosanca samo napred majstore svi tako razmisljamo a oni koji to ne rade totalno su jadni. Sovinizam ruls

Najbolje bi bilo da svi nosimo kravatu i aktovku papira, da svi budemo novak djokovic, sve to smara, sve je jadno, nisu svi cerebralnih i fizickih predispozicija da budu genijalci ko se razbija od gandze neka se razbija ko neradi nek neradi, samo neka uziva u tome. Vazno je biti opusten i chil i bez ikakvih potreba sem onih za licno ili eventualno tudje zadovoljstvo. Meni realna spika i sto je dalaj lama prica i ateista i panker i eskim. Svako fura taj neki svoj stajl i neka nastavi sve su kulture podjednako ispravne. Odakle nekom ideja da brani svoje psiholoske konstrukte da se tako izrazim kada ni sam ne moze dobiti pouzdanu potvrdu da je bilo sta sto je ikada rekao ispravnije od nacina zivljenja clankovitog crva i hitlera. Sta vas tera.

Ne mogu da otvorim video,o cemu govori tu?

Nema se para za zivot bez matoraca/baba,deda/rodbine zavisi sa kim se zivi u Srbiji.

Ljudi rade 30+ godina,imaju radni staz nemaju pristojan zivot a kamoli za stan,kucu nove.
Nemaju da finansiraju skolovanje potomstvu,nemaju nista.
Mnogo nesrecne omladine je tu danas jer nema ni posla pristojnog.

Mladi to isto tako ne mogu da imaju ni stan ni kucu a stanovanje je minimum dvesta evra mesecno plus iznenadni troskovi sto je za mnoge nedostizno visoka suma.

Ljudi koji mogu normalno da zive cine maksimalno 10% ostali jedva prezivljavaju.

Ne mogu da otvorim video,o cemu govori tu?

Nema se para za zivot bez matoraca/baba,deda/rodbine zavisi sa kim se zivi u Srbiji.

Ljudi rade 30+ godina,imaju radni staz nemaju pristojan zivot a kamoli za stan,kucu nove.
Nemaju da finansiraju skolovanje potomstvu,nemaju nista.
Mnogo nesrecne omladine je tu danas jer nema ni posla pristojnog.

Mladi to isto tako ne mogu da imaju ni stan ni kucu a stanovanje je minimum dvesta evra mesecno plus iznenadni troskovi sto je za mnoge nedostizno visoka suma.

Ljudi koji mogu normalno da zive cine maksimalno 10% ostali jedva prezivljavaju.
Govori o tome da bi umro ta 3 dana ako bi se odvoio od svojih jer nebi imao ko da mu kuva i sprema Jedino kad se ozeni jer bi tad zena kuvala i zanjim spremala

Pitanje zasto zene od zdravo rodjenih sinova prave muskarce sa pisebnim potrebama !

mimimi mimimi

Govori o tome da bi umro ta 3 dana ako bi se odvoio od svojih jer nebi imao ko da mu kuva i sprema Jedino kad se ozeni jer bi tad zena kuvala i zanjim spremala

Pitanje zasto zene od zdravo rodjenih sinova prave muskarce sa pisebnim potrebama !

Bolestan um i opasan za svaku devojku/zenu je svaki pravoslavac koji ovako "razmislja" .

Medjitim,BiH,Islam,jacanje radikalnog Islama.
Sta napisati?

Ovo je neka zahebancija.
Neko je pomenuo da mladi nemaju posao. Ti isti mladi ga ne bi imali ni da su sad 70-te 80-te.. Jer su mrcine.
Spavaju po pola dana, a drugu polovinu se rasanjuju...
Odgovorno tvrdim da SVAKI muskarac u Srbiji moze imati ne jedan, nego dva-tri posla ako to hoce. Za zene je drugacije, jer su fizicki slabije i tesko pronalaze posao.
Nisu svi muskarci vezani za mamine suknje, i to je isto predrasuda.

Ovo je neka zahebancija.
Neko je pomenuo da mladi nemaju posao. Ti isti mladi ga ne bi imali ni da su sad 70-te 80-te.. Jer su mrcine.
Odgovorno tvrdim da SVAKI muskarac u Srbiji moze imati ne jedan, nego dva-tri posla ako to hoce. Za zene je drugacije, jer su fizicki slabije i tesko pronalaze posao.
To nazalost nije zaebancija sve je vise ovakvih “muskaraca“

mimimi mimimi

Ovo je neka zahebancija.

Ne lazi.

To mozda u NS i BG ali mala mesta podrazumevaju da se posla nema ako nemas knjizicu/vezu/neko tvoj nije bitan.

Za prodavca na benzinskoj pumpi treba veza a kamoli nesto vise.

Zasto spavaju pola dana?To je depresija manje sredine,kao da si dobio anestetik - imas prodavnice,kafane,kockarnice,ljudi mladi koji su mogli da odu otisli su koji nisu gledaju kako da odu.
Dobar deo mladih propadne jer za pristojan zivot tu nema uslova,kao babe i dede su.

Noc mrtva sem kluba ako ga ima nema nicega drugog a klub je papreno skup,obicno dosadan.

Poslednja izmena:
Ima ih medju pravoslavcima kolko hoces
Svako jacanje religije kao i sirenje nacionalizma pokrecu muskarci

Pokrecu jer tako dominiraju nad zenama.
Nasilje nad zenama pod plastom "patrijarhata" gde se obicno kriju prilicno poremeceni muski od patoloski ljubomornih do zaista nesposobnih,hoce da im kevu zameni devojka/zena jer im je otac bio "patrijarhat" a keva u tom "duhu vaspitala" sina.
Obicno primorana,da je muz ne maltretira.

Pogledaj naslove u novinama,koliko muskih je ozb.ranilo ili ubilo partnerke i sve je jasno.

Ne lazi.

To mozda u NS i BG ali mala mesta podrazumevaju da se posla nema ako nemas knjizicu/vezu/neko tvoj nije bitan.

Za prodavca na benzinskoj pumpi treba veza a kamoli nesto vise.

Zasto spavaju pola dana?To je depresija manje sredine,kao da si dobio anestetik - imas prodavnice,kafane,kockarnice,ljudi mladi koji su mogli da odu otisli su koji nisu gledaju kako da odu.
Dobar deo mladih propadne jer za pristojan zivot tu nema uslova,kao babe i dede su.

Noc mrtva sem kluba ako ga ima nema nicega drugog a klub je papreno skup,obicno dosadan.

To je davno popunjeno, meni trebala veza za kopanje a sada gde sam posteno dosao u firmu mi svi kolege savetuju da trazim vezu da me prime.

Inace za ovo gore nisi 100% u pravu jer posao moze da se nadje i bez veze ali vecina je nema mladih nema radnu naviku.
Video sam nekoliko njih koji su izdrzali po par dana i odustali jer ne mogu da dodju na vreme na posao i da odrade smenu jer im nedostaje nocni zivot i zezanje sa drustvom.

- - - - - - - - - -

Pa najmladji inace ima cast da ostane sa roditeljima [emoji38]

Zeznuo me brat :sad2:

To je davno popunjeno, meni trebala veza za kopanje a sada gde sam posteno dosao u firmu mi svi kolege savetuju da trazim vezu da me prime.

Inace za ovo gore nisi 100% u pravu jer posao moze da se nadje i bez veze ali vecina je nema mladih nema radnu naviku.
Video sam nekoliko njih koji su izdrzali po par dana i odustali jer ne mogu da dodju na vreme na posao i da odrade smenu jer im nedostaje nocni zivot i zezanje sa drustvom.

Sve je popunjeno o tome pisem.Ili ima mesta ako si neciji.

Niko ni u cemu nije 100% u pravu,ne postoji savrsenstvo.

Tu gresis.Ima mladih koji hoce da rade jer nemaju izbora,treba platiti racune samo nemaju gde.
Znam i kad takvi imaju posla,u pet ujutru odu u dva,tri dodju mrtvi.Ili rade trecu.Ili po smenama.

Svakako postoje mladi koje mrtvilo neke nedodjije odvede u poroke ali to je drugo.
Oni negde zarade pare da bi trosili ili im neko daje.

Back