gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Кад има мужа аутомеханичара.
axaxaxaxxaaa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма јок.Знам Хогара по писању са форума.А Хелга треба да се зове Мерцедес.Ti poznajesh Helgu ?
axaxaxaxxaaa
Ма јок.Знам Хогара по писању са форума.А Хелга треба да се зове Мерцедес.
nem muskatJel mlad zukini ? Ako je mlad mozhesh napraviti zukini Taler podsjetja na Kartoffelpuffer
Izrenfash zukini posolis i malo da odstoji 10 minuta ne vishe zatim izrendash luk i pomeshash sa zukini dodash jaje malo brashna bibera i muskat i to pechesh.
A mozhe Paprika frishka sitno iseckati zukini takodje sve proprzhish na luku dodash so i biber i napravish beli sos dodash malo parmezana i sluzhish sa shpagetana
Mozhesh ga i kao Rohkost salatu spremiti
Itd.
nem muskat
naravno da je mlad
ajd videcu mozda ga samo ispecem imam majonezu u mörser izgnjecim beli luk i pomesam i ond amazem na hleb i jedem
al dobre su ti deje
Што?Жене не једу бели лук и не прде?Ako budesh jeo beli luk nema ljubljenja minimum 2 dana)))
Што?Жене не једу бели лук и не прде?
Термин за бели лук?Naravno da jedemo al samo petak na subotu i ako nemamo termina))
Ako budesh jeo beli luk nema ljubljenja minimum 2 dana)))
ebo me zivot vise na sve mora da pazis![]()
Pa da))))
И како ће ти се звати клоЊ кад ти обришу профил?Dana 17.07.2014 popunjen Formular za brisanja mojeg Profila. Zahtev je stigo na odredjenu adresu danashnjeg Dana u 12:45 .
И како ће ти се звати клоЊ кад ти обришу профил?
)))))
Si video)
Ili morate skupa jesti)))
nego ja nisam neki botanicar i to nema sad, cini mi se, imao pre neke godine u basti al nemam vise
http://www.google.de/imgres?imgurl=...=X&ei=oxHUU5z-G6_64QTCmIDwCw&ved=0CIYBEPwdMAo