dakle

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
Ovamo na zapadu sve cheshtje chujem da ima parova Sa dve adrese , vetjinom su to osobe Koji imaju neke godine ili havariju iza sebe .

Danas Mi jedna rece da nema volje niti ambicija da zhivi pod istim krovom Sa mushkarcem Sa kojim je u vezi

Jel to neki novi Termin i da li je doshlo vrijeme da zhena i mushkarac jedino tako mogu opstati ?

Ovamo na zapadu sve cheshtje chujem da ima parova Sa dve adrese , vetjinom su to osobe Koji imaju neke godine ili havariju iza sebe .

Danas Mi jedna rece da nema volje niti ambicija da zhivi pod istim krovom Sa mushkarcem Sa kojim je u vezi

Jel to neki novi Termin i da li je doshlo vrijeme da zhena i mushkarac jedino tako mogu opstati ?

Po nekom mom misljenju zajednicki zivot ima smisla samo zbog gajenja dece. Ako nema dece zajednicki zivot nije potreban.

Jedino ako neko treba muskarcu da kuva, pere i pegla i cisti, a zeni treba novcanik i eventualno majstor ili mozda jos nesto, pa naprave simbiozu.:roll::lol:

Mada sam nesto protiv tih simbioza, mada i brak koliko vidim je vise simbioza nego ljubaF.

Eno ga jedan muskarac, prokuka na muskom PDF-u sto zene ne donose miraz, ne rade, ne daju sexa koliko treba, a samo traze pare i trose ko azdaje i jos se izdrqavaju.:lol::lol::lol:

Nije ni to lose, zakazuju i dalje,sudare kao kada su se zabavljali...ono ee vidimo se kod tebe u osam...:lol:

Većina tako najbolje funkcioniše, jer se oboje gledaju kad su raspoloženi, odmorni, dotjerani itd. Gladam baš, oženio mi se komšija posle višegodišnje veze, sve bilo cool dok su živjeli odvojeno, a sad samo što se ne pokolju. Priča mi njegova majka kako su zajedno samo zbog djeteta, a međusobno se bukvalno mrze.

Ipak, mislim da nema ljubavi kada ne možeš živjeti sa tom osobom i biti voljen i onako krvav ispod kože. Ne slažem se da je zajednički život opravdan samo zbog djece, jer ako se mrze onda to nije brak, onda je najgora robija.

Back