gholub
Ističe se
- Poruka
- 2.410
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ne videh nikad solo ribe a i kad bi vido znao bi da je istripovana samosvesna mentolka, koja uziva u satro svom dusevnom miru kvalitetnog ispijanja kafice i citanja modnih casopisa u svom omiljenom kaficu i javljanju gazdi istog
Izlazite li ribe i dalje solo ?
Il je sada doshlo doba kad izlazite samo u skupu da jedna drugoj podupirujete samopozdanje jer ga je l te nemate u zeljenoj meri ?
Klinke smao to rade mislio sam , al ispade da tako nije absh . . .
Ae vidimo shat ce vi kazete ?
Izlazite li ribe i dalje solo ?
Il je sada doshlo doba kad izlazite samo u skupu da jedna drugoj podupirujete samopozdanje jer ga je l te nemate u zeljenoj meri ?
Klinke smao to rade mislio sam , al ispade da tako nije absh . . .
Ae vidimo shat ce vi kazete ?
Ja ne izlazim sama,pa kako cu u toalet u klabingu sama,treba mi neko da mi drzi torbicu![]()
Pa klozeti su mLogo zeznuta stvar,nikad se ne zna na sta ces da naletis tamo,fizicka i mentalna potpora uvek dobro dodje,da ti neko drzi strazu na vratima torbicu,da ti pozajmi maskaru itd.pa da se slikamo zajedno za Fejs i toE, to ja pitao, tamo, na ženama, gde kače torbicu i kaputić kad odu same u toalet, a one me napale da imam mnogo pitanja o klozetima...
Pa klozeti su mLogo zeznuta stvar,nikad se ne zna na sta ces da naletis tamo,fizicka i mentalna potpora uvek dobro dodje,da ti neko drzi strazu na vratima torbicu,da ti pozajmi maskaru itd.pa da se slikamo zajedno za Fejs i to![]()
Pa, ono, jest.
Takođe je važno ne brzati i ništa ne radti na vrat na nos i na svoju ruku.
Ako pod izlaskom podrazumevas - diskoteka,ili bas neki club za izlazak
ne bi preporucila apsolitno ni jednoj devojci da to radi.... nece imati ko da je zastiti od majmuna
vrlo ozbiljno ovo mislim![]()
Pa kad izlazish na majmunska mesta onda je okej da imash gorilu da otera majmunchcie . . .
Pod ogirlom mislim na drugaricu il shat vec . . .
Al izadji na pristojno mesto i toliko .
Koliko su ljudi jebeeno anti komunikativni vishe , ebeni internet . . .
Zna se zasto muskarci izlaze u diskoteke ^^
a što ženske izlaze u diskoteke?
Koje kulturno mesto ?
Zna se zasto muskarci izlaze u diskoteke ^^ i da se nisi usudio da tvrdis drugacije haha
Uvek je dobro imati musko drustvo- makar drug
4 drugarice- i 1 drug![]()
Recimo 20 44 , a ne recimo Plastik . . .
Ne znam na shat tachno cilajsh pa necu da tvrdim bilo shta , al ima vishe razloga .
Zaparvo znam , al cu se pravim kao , haha . . .
Al nisi u pravu nije uvek to , i nije jediin razlog . . .
20 40.... jel to u Bg-u?? Jedino ako riba hoce da navata nekog na brzinu-moze da ode sama,i neko ce je sigurno startovati.... Postoji mogucnost da joj se taj neko ne svidja,i sta onda??
Bila sam u jednom club-u, kulturan club ,pusta se latinoamericka muzika.... sa 2-3 drugarice...i jedva smo izbavile drugaricu od jednog smaraca- morale smo da lazemo da je udata,i da ima muza u Izraelumogu da zamislim kako bi joj bilo da je sama....
20 40.... jel to u Bg-u?? Jedino ako riba hoce da navata nekog na brzinu-moze da ode sama,i neko ce je sigurno startovati.... Postoji mogucnost da joj se taj neko ne svidja,i sta onda??
Bila sam u jednom club-u, kulturan club ,pusta se latinoamericka muzika.... sa 2-3 drugarice...i jedva smo izbavile drugaricu od jednog smaraca- morale smo da lazemo da je udata,i da ima muza u Izraelumogu da zamislim kako bi joj bilo da je sama....
Da u Bgu je . . .
Pa ne svidja joj se i shta , nece se s njim jeebati , odbice ga i trazi dalje , ili ne trazi ako nije s tom namerom doshla ?
Vi ste morale da lazete i smishljate razne priche umesto da je ona samo rekla da nije zainteresovana ?
A ako pravi vecih problema zovesh obezbedjenje ?
ju jadna![]()