dakle tema je sledtja

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
da li ste kad preshli preko prevare (partner/ka vam otisho/la u tudju bashtu da bi tamo postao/la zanimljiv/a bashtovan/ka) ?

ako netjete da prichate o tome zbog perfekcije zhivota mozhete iz ugla ---> moja drugarica moji prijatelji, kumovi itd.z:lol:

kako vam se chini vratiti osobu koja je varala opet u krug familije i da tamo postane punopravan chlan

da li bi mogli da gledate takvu personu opet u vashem zhivotu

p.s izgleda da mi se zet otje vratiti sestri posle dve godine jebazhe sa nekom zhenom za koju mogu retji da je Droca

e sad sestra mi je suprotnost od mene misim Dama je ima svoj biznis u CH elitno se odeva i zhivi samostalna ma ono super zhena, deca u kritichnim godinama misim nisu vishe deca to su momci ali momci ko momci treba im chizma za vrat stati da nebi odlepili od ovog sveta , zet se dve godine provodio na toj zeni shto je u kafani upozno dok mu je donosila heineken i uzgred dok je naplachivala ceh odma zadovolji i ostale potrebe . moja sestra se bas bori ko lavica dok je zet fakultetski sredjen sa visokim IQ takodje imao svoj biznis vise tip danas zivim a ko ga ebe shta tje biti sutra ko zna da li tje i biti ono sutra . Svu obavezu je ostavio mojoj sestri a oko dece se nije neshto tangiro (valjda nije imao vremena zbog nove pich..)

uglavnom sad posle dve godine on moli da se vrati jer je pogreshio, moja sestra se misli shta da radi a ja chupam kosu od muke da je uopshte dozvolila da upadne u status razmishljanja o njegovom povratku umesto da ga pukla koljenom u medjunozhje pa nek skapa od muke (tako bi ja to odradila)

a da ona njega nebi vratila kao punopravan chlan porodice vetj bi ga vratila chisto da je tu u svakodnevnici i da fungira kao chizma koja tje momcima stati za vrat

pitanja su gore a ispod pitanja imate uvod drame

fala svima koji imaju shta pametno da kazhuz:lol:

kud crna da ga primi nazad...qq i lele. :lol:

ko jednom ode ne ume bez slobode. :mrgreen:

realno, ako je blesava neka ga primi nazad. a on decu moze da vidja i da bude deo njihovog zivota bez ponovnog ulaska u njen zivot. mada...prema opisu tjah kako ga ti opisujes pitanje je koliko je on sposoban da bude ta cizma za te momke.

da li ste kad preshli preko prevare (partner/ka vam otisho/la u tudju bashtu da bi tamo postao/la zanimljiv/a bashtovan/ka) ?

ako netjete da prichate o tome zbog perfekcije zhivota mozhete iz ugla ---> moja drugarica moji prijatelji, kumovi itd.z:lol:

kako vam se chini vratiti osobu koja je varala opet u krug familije i da tamo postane punopravan chlan

da li bi mogli da gledate takvu personu opet u vashem zhivotu

p.s izgleda da mi se zet otje vratiti sestri posle dve godine jebazhe sa nekom zhenom za koju mogu retji da je Droca

e sad sestra mi je suprotnost od mene misim Dama je ima svoj biznis u CH elitno se odeva i zhivi samostalna ma ono super zhena, deca u kritichnim godinama misim nisu vishe deca to su momci ali momci ko momci treba im chizma za vrat stati da nebi odlepili od ovog sveta , zet se dve godine provodio na toj zeni shto je u kafani upozno dok mu je donosila heineken i uzgred dok je naplachivala ceh odma zadovolji i ostale potrebe . moja sestra se bas bori ko lavica dok je zet fakultetski sredjen sa visokim IQ takodje imao svoj biznis vise tip danas zivim a ko ga ebe shta tje biti sutra ko zna da li tje i biti ono sutra . Svu obavezu je ostavio mojoj sestri a oko dece se nije neshto tangiro (valjda nije imao vremena zbog nove pich..)

uglavnom sad posle dve godine on moli da se vrati jer je pogreshio, moja sestra se misli shta da radi a ja chupam kosu od muke da je uopshte dozvolila da upadne u status razmishljanja o njegovom povratku umesto da ga pukla koljenom u medjunozhje pa nek skapa od muke (tako bi ja to odradila)

a da ona njega nebi vratila kao punopravan chlan porodice vetj bi ga vratila chisto da je tu u svakodnevnici i da fungira kao chizma koja tje momcima stati za vrat

pitanja su gore a ispod pitanja imate uvod drame

fala svima koji imaju shta pametno da kazhuz:lol:

Mislim da se to nece moci tako resiti... ako ga voli, vratice ga kao punopravan clan. To se ne moze bas tako odrediti..

Ja ga ne bi vratila ni u snu !!

Ima smisla jer momci itekako znaju da odlepe u to vreme. Sam sam bio cizma mnogim blesavim drugarima.
Samo bih dodao da i majka moze biti mnogo opakija cizma momcima nego otac. A ako ni jedno ni drugo ne znaju, slaba vajda od tih momaka.

Da ga primi u kucu? Pa mislim da bi to imalo smisla samo ako bi imala jos jednog muskarca pored sebe, svog !!! :D

- - - - - - - - - -

i ja se plashim da tje ga vratiti.........

Ona je slabic. To jake zene/muskarci ne rade.

Mislim da se to nece moci tako resiti... ako ga voli, vratice ga kao punopravan clan. To se ne moze bas tako odrediti..

Ja ga ne bi vratila ni u snu !!

kako se mozhe takva jedna osoba voljeti?

ja sam liberalna i rekla sam ---> sestro da mu se omaklo sa nekom drugom pa ajde predje se ali on je otisho odavden vec 2 godine alo? takodje da nije bio sretan deshava se i da je nashao svoj stanchitj i da je reko treba mi vremena i prostor da razmislim o nekim stvarima ( i to je normalno) ali dve godine zhiveti sa drugom e to vetj nemozhe

Ima smisla jer momci itekako znaju da odlepe u to vreme. Sam sam bio cizma mnogim blesavim drugarima.
Samo bih dodao da i majka moze biti mnogo opakija cizma momcima nego otacSamo bih dodao da i majka moze biti mnogo opakija cizma momcima nego otac. A ako ni jedno ni drugo ne znaju, slaba vajda od tih momaka.

Da ga primi u kucu? Pa mislim da bi to imalo smisla samo ako bi imala jos jednog muskarca pored sebe, svog !!! :D

- - - - - - - - - -

Ona je slabic. To jake zene/muskarci ne rade.

mozhe u nekim segmentima ali ne i konstantno otac je otac i takodje ima ulogu u vaspitavanju i nadgledanju

hahaha visok IQ a trebalo mu samo dve godine da skapira da je pogresio hahaha vazi...nije nego se raskantao sa tom zenskom ili mu je dosadila, pa odlucio da se vrati kuci :lol:
nisam bila u takvoj situaciji i nadam se da i necu al znam da ne bih mogla sa takvokm osobom da ostanem
gadio bi mi se i bila bih vecno besna na njega
i da se pomirimo,verovatno bih svaku priliku koristila da mu prebacim i da ga ispljujem, a takav brak mi ne treba u zivotu...ni meni ni mojoj deci
roditelji ne moraju da budu u braku da bi deca imala cizmu :lol:

hahaha visok IQ a trebalo mu samo dve godine da skapira da je pogresio hahaha vazi...nije nego se raskantao sa tom zenskom ili mu je dosadila, pa odlucio da se vrati kuci :lol:
nisam bila u takvoj situaciji i nadam se da i necu al znam da ne bih mogla sa takvokm osobom da ostanem
gadio bi mi se i bila bih vecno besna na njega
i da se pomirimo,verovatno bih svaku priliku koristila da mu prebacim i da ga ispljujem, a takav brak mi ne treba u zivotu...ni meni ni mojoj deci
roditelji ne moraju da budu u braku da bi deca imala cizmu :lol:

e yebiga sad za vrijeme juge je bio vukovac skolovao se chak u oxfordu kolko god da pameti ima u mozgu tolko ima i propasti u njemu, takav je tip

i vjerujem da se raskantao on je osoba koja nemozhe zhiveti sama za njega je najgore biti SAM

kako se mozhe takva jedna osoba voljeti?

ja sam liberalna i rekla sam ---> sestro da mu se omaklo sa nekom drugom pa ajde predje se ali on je otisho odavden vec 2 godine alo? takodje da nije bio sretan deshava se i da je nashao svoj stanchitj i da je reko treba mi vremena i prostor da razmislim o nekim stvarima ( i to je normalno) ali dve godine zhiveti sa drugom e to vetj nemozhe

Samo neka ona to rascisti sada do raja...
Kazes da se ne brine bas o deci...

Neka se i zvanicno razvede i utanaci alimentaciju.
Na njegovu savest koliko ce vremena da provodi s decom...
i samo napred !

Kod mene zena ne bi mogla vrati ni pod razno jer svakoj svojoj djevojci jos prije pocetka veze kazem kakav sam .
Ne varam i ne podnosim prevare i slus . Ako odem nek me ne prima natrag , ako ona ode neka se ne nada povratku .
Ja sam imao svoj ponos al sam ostao sam . Ne znas sta je gore .

Ako ce biti srecnija ako se vrati neka joj se vrati, ako joj je lepse bez njega neka ga otkaci. Eto cele filozofije.

Ja ne bih zapocinjala ponovo. Ne zato sto imam neke principe ili zato sto verujem da se neke stvari nikad ne menjaju vec zato sto mrzim promene.
Tesko bih se navikla i na to da je otisao, da je sruseno sve iza nas, da sam sama a posle toga nikako mi ne bi palo na pamet da prolazim kroz nove promene, da je opet tu, da se organizujemo jedno prema drugom, da imam obaveze, ocekivanja... Verovatno bi uz to ostao i snazan osecaj izdaje i to bi bilo to.

Ocigledno je nezreo u nekoj meri. Mada opet.....takva je vecina muskaraca. Samo mu provuci guziccu pored nosa, pogubi se k'o budak u sesn'es ari. Zaboravi na sve. To da li treba oprostiti, zavisi od onog sto covek oseca prema toj osobi. Ako je smatra da je po necemu izuzetna i da to zavredjuje oprost, onda u redu. Ali sve to pod uslovom da nema vise prevare i da se u ubuduce "igra otvorenim kartama".

previse vremena je proslo...2 godine...da je odmah kukao i molio pa i da razmisli, sta ces pogresi covek :-), al sad ga verovatno otkacila ta druga pa nema gde da se vrati.
Ok je da bude prisutan u zivotu dece.
Na kraju krajeva, odluka mora da bude njena. Ti razgovaraj sa njom, sve sto je "protiv" kazi joj i vise puta ako treba,mada zna i sama sigurno...ako ipak odluci da ga pusti da se vrati nemoj je osudjivati.
Ja bih se svojoj sestri verovatno popela na glavu sa zvocanjem da ga ne primi natrag...

На целој теми нема ни једног јединог писменог поста. А и сама тема је тежак одрон.

п.с. Људи које боли она ствар како изгледају њихови текстови ни не заслужују да буду на форуму.

Poslednja izmena od moderatora:

Back