gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Kolko vremena treba da prodje poslije havarije i noFe veze ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zavisi od toga koliko je ljubavi bilo dato.
Najmanje 2 meseca, iz zdravstvenih razloga, pod uslovom da nema sexa tih 2 meseca sa nikimKolko vremena treba da prodje poslije havarije i noFe veze ....
mislila sam na nas licno,da mi sami znamo koliko smo ljubavi pruzili i zeleli da nesto uspe.za druge nikada necemo znati,ali mi sami moramo to osecati.nismo u svim vezama dali celog sebe.najvise bole one gde jesmo i posle njih nam i vise vremena treba za oporavak.Kako da znamo koliko je bilo ljubavi? neki aparat za merenje, test, nesto, bilo sta?
Sve zavisi od veze.Neki zapocnu novu pre havarijeKolko vremena treba da prodje poslije havarije i noFe veze ....
Sve zavisi od veze.Neki zapocnu novu pre havarije....sigurnosti radi.
Neki je ne zapucnu nikada, a neki odboluju neki dan, neki mesec ili neku godinu....![]()
Sve zavisi od veze.Neki zapocnu novu pre havarije....sigurnosti radi.
Neki je ne zapucnu nikada, a neki odboluju neki dan, neki mesec ili neku godinu....![]()
Aham, i nijedna se nepita kakav je trag ostavila na muškarcu sa kime je bila.Sve zavisi od veze.Neki zapocnu novu pre havarije....sigurnosti radi.
Teshko mi priznati al ti si bash pametna![]()
tri meseca polako dolazis u normalu,sesti mesec-nova u glavi.nema vise depre![]()
Hvala ti dragaTeshko mi priznati al ti si bash pametna![]()
Aham, i nijedna se nepita kakav je trag ostavila na muškarcu sa kime je bila.![]()
Kad me klepi meni treba dve godine , bem ti ljubav ko je izmisli !
Bas tako Katcha
Ako se vec desila havarija - najbolje da je bilo malo osecanja i da se moze vec sledeci vikend izaci na novi dejt![]()
Pa šta misliš zašto sam ono napisao?Hvala ti draga...ali da sam toliko pametna nisam, inace ne bih bila u kategoriji ovih sto dugo pate
- - - - - - - - - -
Pa ovde se misli i na jedne i na druge, bar ja tako vidim.
- - - - - - - - - -
I ja tako kazem, bolje da je nema
- - - - - - - - - -
Pa jeste Pinki![]()
Pa šta misliš zašto sam ono napisao?![]()
Vidiš koliko si sebična, uopšte nikad ne osečaš muškarca, mada zračiš toplinom i ljubavlju...![]()
Jel ?)))
Пар сати.