Dakle :) razlaz tema

Kako da znamo koliko je bilo ljubavi? neki aparat za merenje, test, nesto, bilo sta?
mislila sam na nas licno,da mi sami znamo koliko smo ljubavi pruzili i zeleli da nesto uspe.za druge nikada necemo znati,ali mi sami moramo to osecati.nismo u svim vezama dali celog sebe.najvise bole one gde jesmo i posle njih nam i vise vremena treba za oporavak.

Opet glupe generalizacije......Kao da neko uzme štopericu u ruke i počne da meri vreme koje provede u stand by modu.....Kada sa nekim skotovima gubim vreme,već sutra mi nova veza zvuči savršeno,a neke raskide ne mogu da prežalim ni posle 10 godina.....Eto,toliko od mene :)

Teshko mi priznati al ti si bash pametna :)
Hvala ti draga :)...ali da sam toliko pametna nisam, inace ne bih bila u kategoriji ovih sto dugo pate :(

- - - - - - - - - -

Aham, i nijedna se nepita kakav je trag ostavila na muškarcu sa kime je bila. :lol:

Pa ovde se misli i na jedne i na druge, bar ja tako vidim.

- - - - - - - - - -

Kad me klepi meni treba dve godine , bem ti ljubav ko je izmisli !

I ja tako kazem, bolje da je nema :D

- - - - - - - - - -

Bas tako Katcha :aha:

Ako se vec desila havarija - najbolje da je bilo malo osecanja i da se moze vec sledeci vikend izaci na novi dejt :super:

Pa jeste Pinki :ok:

Hvala ti draga :)...ali da sam toliko pametna nisam, inace ne bih bila u kategoriji ovih sto dugo pate :(

- - - - - - - - - -

Pa ovde se misli i na jedne i na druge, bar ja tako vidim.

- - - - - - - - - -

I ja tako kazem, bolje da je nema :D

- - - - - - - - - -

Pa jeste Pinki :ok:
Pa šta misliš zašto sam ono napisao? :lol:

Vidiš koliko si sebična, uopšte nikad ne osečaš muškarca, mada zračiš toplinom i ljubavlju... :lol:

Back