Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
))
Miller pozhuri ili primam Leona na PP
))))
jel je, da se ne pomucim?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))
Miller pozhuri ili primam Leona na PP
))))
u moje vrijeme devojanja birali se momci koji su odlazili u vojsku ...devojke su tad znale da je momak sposoban dabimauredna stopala, ochnji vid, koljena, kichmu i tuki te da je mentalno zdrav. za devojke je otezhavajutji chinjenica da je nestala ta prirodna selekcija tako da u ovom vremenu chesto nagaze na machora u vretji.
s druge strane sve je vishe momaka u 30+ godinama koji najprije zabibere devojki pa je onda tek zhene jer netje da dovedu nerotkinju.
ja mislim da to nije fer
shta vi kazhete ?
jel je, da se ne pomucim?![]()
Nijesigurno pakuje kofere od sutra je na odmoru
))
pa ti si iz neke vukoyebine tako da ne cudi taj rezon
a to, more sad ce te iznenadi samo dok dobije inspiraciju![]()
Kakvih se sve bolida u svakom pogledu provuklo u vojsci sa tom dijagnozom "vojno sposoban"...tako da ti to nije ama bas nikakva garancija.
Nije se niko mogo provutji
u moje vrijeme devojanja birali se momci koji su odlazili u vojsku ...devojke su tad znale da je momak sposoban dabimauredna stopala, ochnji vid, koljena, kichmu i tuki te da je mentalno zdrav. za devojke je otezhavajutji chinjenica da je nestala ta prirodna selekcija tako da u ovom vremenu chesto nagaze na machora u vretji.
s druge strane sve je vishe momaka u 30+ godinama koji najprije zabibere devojki pa je onda tek zhene jer netje da dovedu nerotkinju.
ja mislim da to nije fer
shta vi kazhete ?
ahaha
samo jedan je shugi
Ajde ne foliraj se smazala bi ti prasca samo tako kolika ti je trenutna tonaza sta bi sa onih 124 kg![]()
Balvane .