dajem ti za dinar

Marketingski potez prodaje za dinar je nacin stvaranja potrebe i nije nikakava prevara. Mnoge stvari civilizacijski napredne su prodavane za dinar dok potrosac ne shvati da mu je to potrebno za bolji zivot.
Prevare nastaju kasnije iz onih sitnih slova, ali to nije tama.
a mobilni zar to nije marketinška prevara..šatro platis ga 1 dinar a posle otplacujes dve godine i ispadne ti skuplje nego da si otisao u radnju i kupio za keš

Znam i jasno mi je da je sve uz podršku države.
Ima toga svugde u svetu, ali našem narodu koji je realno u velikoj meri nepismen u tom smislu uvaljivati takve ugovore je krajnje licemerno.
Bezbroj puta sam bila svedok da uzimaju mob.telefone, ugovore a da pojma nemaju šta to znači.
Kada im nude IPTV sa besplatnim filmovima, pa im stignu računi trostruki zbog filmova iz praistorije skupljih od bioskopske karte...
Naravno da piše, sve piše, ali naši ljudi ništa ne čitaju.
Sad ako se zna mentalitet, takve se stvari stave pod kontrolu.
poceli su se nudit i takvi poslovi part time jobs kazu ti placa 100 soma a bruto a neto kad izprobas ni pola ne namaknes.....skriveni troskovi

a mobilni zar to nije marketinška prevara..šatro platis ga 1 dinar a posle otplacujes dve godine i ispadne ti skuplje nego da si otisao u radnju i kupio za keš
Nije prevara jer ga kupujes na kredit koji uvek kosta vise za kamatu, jer te prodavac finansira.
Tako sam kupio laptop i sve lepo pise u ugovoru i nije nesto mnogo ni bio skuplji nego za kes, ali prevara i nije u ugovoru vec u monopolu i gluposti pravosudja...recimo, tada je VIP prodavao laptop i napravi dobar ugovor, ali ga sam prekrsi, pa to pravosudje preskoci i nastavlja citanje ugovora koji se odnosi na obaveze kupca. Gde je osnovno da je kupac pri raskidu ugovora duzan da plati kaznu u iznosu od 21000. Naravno, nisam platio ni laptop ni kaznu....jer svaki izvrsitelj ( a njihovi izvrsitelji su strani koji unajme advokata) dobije prosto objasnjenje da su oni sraskinuli ugovor , a nisu me obavestili, sto im je bila obaveza. Ja znam da nemaju dokaz da su me obavestili, a ja imam dokaz da sam obavestio obe organizacije za zastitu kupaca u kojim pise da me nisu iobavestili. Tacka.:)
Ovu prevaru su najvise koristili izvrsitelji, ponasajuci se kao sud i kao drzava, a ne privatni izvrsitelji koji imaju ogranicenja.
Zasto je ovo prevara vipa? Zato sto se postavi kao drzava koja ne odgovara za svoje postupke i uvek je u pravu.
Njima takva prevara treba jer prodaju jeftin bofluk da bi prodali svoje resurse, ali im iz tog ugovora ne odgovara garancija koju moraju da plate, jer prodaju lose uredjaje.

Poslednja izmena:
Mob, kablovska, net moraju da se plate. Ako je 1 din 6 meseci posle puna cena do kraja.
To sve jeste navlakusa, marketing, zarada, ali mora da se ima mob, net. Kablovska ne mora, ali je povezana da bude obavezna.
meni isekli bio na divljaka al ni ne gledam
mobilni mozes na pripejd kupiti u radnju ili na pijac a net ne bi placo vise od soma mjesecno ako ga uopce moram platit u finsku je bezplatan

Back