Dajem/Dajes

PetrolBoy

Poznat
Poruka
7.577
Možda je već bilo,a možda i nije,mada se sve to vrti u krug,prica kao i sex,sve je isto i stalno se ponavlja.

Već u svrhu naucnih istrazivanja potrebno mi je da se forumaši a naročito foamuršice izjasne oko ove dvije pretpostavke :

Muškarci su sretni onda :

1.Da mu da
2.Da mu da kada god to pozeli
3.Da mu da i kad to ne zeli....

Žene su sretne :

1.Kad im se da
2.Kad im se da kad god im se zeljne
3.Kad im se da a one to i ne zele

Svrha,koja se zeli postici ovim istrazivanjem jeste u tome,da se nadje zajednicki interes muskaraca i zena,bracnih parova ili parova uopste,kako bi se izbjeglo zvocanje,stres,dosada i izbila frustracija iz svakodnevnog zivota,te se smanjila napetost u svijetu.

Vi mene zaebavate,a ja ozbiljno postavio temu :mrgreen: da rijesimo neke bitne stvari u zivotu,pa da ne bude vise, :"Opet ides s ortacima na vopi,dolazis u 4 ujutro!"
ili "Gdje si bila,cijeli dan te zovem,jos dolazis ovako kasno kuci,kakvo je to druzenje!"
E sad umjesto svega toga :D

Njegova obaveza prije izlaska :"Draga,nemoj da se sikiras ja volim samo tebe,pa je odtambura postenski i kupi joj milku cokoladu!"

Njena obaveza prije cijelodnevnog shopinga i vecernjeg izlazka :"Dusice,odlazim,vratit cu se kasno,pa se dobro ishefta s njim i pusti ga na miru !"

A ovi slobodnjaci pa oni neka rade sto god zele :D

Back