Dajem 1000 evra za odgovor na prosto pitanje

Vole visoke jer se osećaju sigurnije i zaštićenije a debele jer ispod brega rastu najveći klipovi...daj pare sad.:hahaha:

čuj najveći klipovi, pa to raste u senci brte konane, možda samo mahovina se nafaća

- - - - - - - - - -

Dajem 1000 evra zeni/devojci koja da realan i razuman i logican razlog zasto zene vole visoke muskarce i zasto vole debele muskarce?????

da ga zovem moj clatki medo <3333333
daj sad iljadu jura

Логичан и разуман одговор је зато што сам ја висока. Дај сад паре. :lol:

obrazlozi logicno. Fali analiza! Ja sam se naslusao takvih stvari tipa pa ja sam visoka, pa zbog stikle, pa sta ce reci ljudi, i tako ali ni jedna do sada mi nije dala neli logican, razuman razlog ili objasnjenje. Sta je logicno obrazlozenje? Na primer pitas nekog zasto je neki burek u nekoj radnji los i on ti kaze cinjenicno na primer mnogo mastan, fali sira, ziv nedopecen, ili prepecen , ili ima neki miris, ili ukus bljantav itd. Znaci moze i tako na primer kazes visoki su dobri u tome tome i tome zato sto je to direktna posledica visine jer niski ne mogu to i to i to ili su takvi i takvi jer je to direktno povezano zbog visine ili tako nesto neznam pitam zato sto neznam

Poslednja izmena:
Senka se nafaća samo u popodnevnim časovima sestro petunija...:mrgreen:

vrlo rado bih ti odgovorila, ali tako retko ovde zabodem post, temu posle sto god..i onda dođe frik da me proganja, tako da više ne pišem na ovoj temi, a nije problem u postavljaču teme/ msm ima on žešći problem/ ali, čisto da se javnem da ne misliš da ignorišem odgovor :lol:

jYWgSlP.jpg

:mrgreen:

Back