Dajem 1000 evra za odgovor na prosto pitanje

Poruka
4.292
Dajem 1000 evra zeni/devojci koja da realan i razuman i logican razlog zasto zene vole visoke muskarce i zasto vole debele muskarce?????

Логичан и разуман одговор је зато што сам ја висока. Дај сад паре. :lol:

obrazlozi logicno. Fali analiza! Ja sam se naslusao takvih stvari tipa pa ja sam visoka, pa zbog stikle, pa sta ce reci ljudi, i tako ali ni jedna do sada mi nije dala neli logican, razuman razlog ili objasnjenje. Sta je logicno obrazlozenje? Na primer pitas nekog zasto je neki burek u nekoj radnji los i on ti kaze cinjenicno na primer mnogo mastan, fali sira, ziv nedopecen, ili prepecen , ili ima neki miris, ili ukus bljantav itd. Znaci moze i tako na primer kazes visoki su dobri u tome tome i tome zato sto je to direktna posledica visine jer niski ne mogu to i to i to ili su takvi i takvi jer je to direktno povezano zbog visine ili tako nesto neznam pitam zato sto neznam.

Na primer nama muskima visina zene je totalno nebitna. A na primer ne volim punije mlo vise zato sto se znoje a ne volim kad se znoje zene. Moze malo ali preterano mi smeta gadljivsam

Poslednja izmena:
Dajem 1000 evra zeni/devojci koja da realan i razuman i logican razlog zasto zene vole visoke muskarce i zasto vole debele muskarce?????

Zato što su žene stalno u tripu da će neko da ih proganja i maltretira i startuje je i nabacuje joj se i onda joj taj visoki i debeli dođe, ono, kao neka zaštita jer kad ima mrgu pored sebe onda joj on dođe kao sigurnost. Može 500 evra pošto nisam žensko, eto, izaćiću ti u susret.

Zato što su žene stalno u tripu da će neko da ih proganja i maltretira i startuje je i nabacuje joj se i onda joj taj visoki i debeli dođe, ono, kao neka zaštita jer kad ima mrgu pored sebe onda joj on dođe kao sigurnost. Može 500 evra pošto nisam žensko, eto, izaćiću ti u susret.

Debeo i "napucan" su dve stvari, velika vecina voli "napucane", mada ima i onih kojima fizicki izgled nije toliko bitan ali one koje vole debele su u pikoprocentima.

Debeo i "napucan" su dve stvari, velika vecina voli "napucane", mada ima i onih kojima fizicki izgled nije toliko bitan ali one koje vole debele su u pikoprocentima.

Pa to su ti oni likovi... Kako sad da ti ih opišem... Ono kao napucane ruke, sise kao Vendi, vrata nigde, noge kao panjevi a stomačina kao krme. To ti je taj neki model popularnog frajera. Ošišan na keca i naočare za sunce ne skida ni kad spava.

Pa to su ti oni likovi... Kako sad da ti ih opišem... Ono kao napucane ruke, sise kao Vendi, vrata nigde, noge kao panjevi a stomačina kao krme. To ti je taj neki model popularnog frajera. Ošišan na keca i naočare za sunce ne skida ni kad spava.

Е ако је ово модел популарног фрајера, остајем соло до краја живота... Ти си описао неког навијачког хулигана, кримоса...

Е ако је ово модел популарног фрајера, остајем соло до краја живота... Ти си описао неког навијачког хулигана, кримоса...

To zaključujem po tome što takvi frajeri 1/1 šetaju najbolje ribe. Ne moraš da budeš nikakav sociolog ni psiholog da bi to primetio.

Back