Daj milostinju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hmm mile deluje mal0 impulsiwn0, morate mu opristiti, on je ugledan gradjanin, i b0ratz za prawa swih ljudi Ha Ha.
0k da zumiram0 sxta sam p0stiga0 0wim thread0m
1) dobio sam jednu reputaciju
2) Dobio sam da se muskarac zaljubio u mene lool
3) Dobio sam par glupih saweta
4) dobio sam par srednje ok saweta
Basx se niste nesxto pokazali :D. Blah i nije da smaram, meni wrlo zanimljiwo :P

Zasxto nam niko nikada ne pomogne?
Ewo npr zasto se sada neko ne smiluje na mene, i na ulici mi udeli malo sretje :((. Zasxto swe mora da bude tako tesko i problematicno. sto samo ne mozhe da bude random dobrih dogadjaja? Meni se nikada nije desilo da nesxto bude tako, bez truda i tako tih stwari.MSm jeste, ali opet, nekako nzm xD

I meni je tako...preko trnja do zvezdica...Vera u bolje sutra i optimizam,cuda cine...Ljudima je danas tesko upitati za zdravlje,a ne da ti neko pomogne...To je strasno i da nije zalosno,bilo bi smesno...A,opet sto bi rekla jedna novinarka,razlika je samo u tome koliko i ko sta zeli,ali je kolicina patnje ista za sve...nesto joj bas i ne verujem...:think:

Hmm mile deluje mal0 impulsiwn0, morate mu opristiti, on je ugledan gradjanin, i b0ratz za prawa swih ljudi Ha Ha.
0k da zumiram0 sxta sam p0stiga0 0wim thread0m
1) dobio sam jednu reputaciju
2) Dobio sam da se muskarac zaljubio u mene lool
3) Dobio sam par glupih saweta
4) dobio sam par srednje ok saweta
Basx se niste nesxto pokazali :D. Blah i nije da smaram, meni wrlo zanimljiwo :P

Ајде бре коке навале на пиленце кад вас моли

петловима приступ забрањен

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back