Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
Što se kaže "žene daju čke", što se ne kaže "muškarci daju urca"
jel to zato što su žene zapravo dominantne i odlučuju o svemu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne, to samo budale daju i uzimaju...ostali se seksaju![]()
Kada bi muski rod, svi zajedno rekli "ne damo" (nista od toga) pa makar nas ostavile, otisle drugom, mislim da bi se mnogo toga promenilo, kada bi nasim genitalijama digli vrednost i udostojili samo one najvrednije da im "damo", mislim da bi mozda dosao trenutak kada bi smo imali copor potencijalnih partnerki od kojih bi birali jednu, ovako, ako neces ti, ima sigurno 20 budala u ovom trenutku koji je hoce, a od toga 19 njih hoce samo seks, a 1 vezu, potraznja, pa to ti je. A o tome koliko su kvalitetni necu da ulazim.
Polazi se kao i u zivotinjskom svetu da se muzjaci homo sapiens-a busaju u svoje maljave (ili depilirane, posto se zenski pol i na to pali sada) grudi da bi pokazali zenki da su dostojni da se sa njom pare. Debilski zvuci, sta da se ja kome dokazujem i da prosim i molim za seks, ali tako funkcionise svaka vrsta na zemlji, dok se muzjaci puni testosterona sepure i "dokazuju" ona trepuce okicama i ceka, a najvrednijem kandidatu dozvoli da se pari sa njom, tj. dace mu.
Cini mi se da je to samo zakon potraznje u pitanju, jer velika vecina muskaraca trazi seks sa zenom ili **cku (moze i da bude veza u pitanju, koja rezultira seksom, ne cist seks naravno), pa i aktivno, muva, dokazuje se, dok zene nikada aktivno ne traze, ne otimaju se, ne dokazuju prvenstveno jer nase drustvo tako funkcionise, a drugo zasto da se dokazuje, trazi i sl. kada ima udvaraca koliko hoces koji ce da se busaju oko nje i da balave za njom. Stoji, ti udvaraci mozda nisu ni kvalitetni, ni pametni, ni dobri (pa vecina), neki samo hoce seks na brzaka, tako da zenka homo sapiensa odbija njihovu ponudu za parenje.
Jedini slucaj gde smo zeznuli prirodu debelo i gde se devojke otimaju i nude muskarcima, balave za njima a muskarac je onaj koji bira i daje je mozda u slucaju nekih holivudskih glumaca i devojaka, zena, koje vriste i dahcu za njima, onako krdo, salju mu ves i seksi slike, u nadi da ce upravo njih odabradi za tu "cast" da im da, tj. da se pare sa njim. Zakon potraznje.
Kada bi muski rod, svi zajedno rekli "ne damo" (nista od toga) pa makar nas ostavile, otisle drugom, mislim da bi se mnogo toga promenilo, kada bi nasim genitalijama digli vrednost i udostojili samo one najvrednije da im "damo", mislim da bi mozda dosao trenutak kada bi smo imali copor potencijalnih partnerki od kojih bi birali jednu, ovako, ako neces ti, ima sigurno 20 budala u ovom trenutku koji je hoce, a od toga 19 njih hoce samo seks, a 1 vezu, potraznja, pa to ti je. A o tome koliko su kvalitetni necu da ulazim.
Pa ovo je genijalna ideja
Uvedimo im sankcije na k... i moliće nas![]()
Što se kaže "žene daju čke"
To je psiholosko pitanjeŠto se kaže "žene daju čke", što se ne kaže "muškarci daju urca"