- Poruka
- 12.559
Koji si sad pa ti?Znam za jednog matorog omladinca pijanduru...moraćemo na nekom odgovarajućem pdf-u
da otvorimo anketu o porocima...![]()
Ti meni neshto prichash o ispiranju mozga.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji si sad pa ti?Znam za jednog matorog omladinca pijanduru...moraćemo na nekom odgovarajućem pdf-u
da otvorimo anketu o porocima...![]()
Nisi dobro pročitao šta ja pišem.Dačić je lo**na i s**ad,ali pošto je u koaliciji sa žutaćima onda je najbolji političar na Svetu za takve brzokapirajuće k'o što si ti.Ti meni neshto prichash o ispiranju mozga.Jel' puno volish Dachica, i kompaniju u plavom, a? Oni su bash fini i dobri, a gradjani su Srbije su pijandure i dzankiji. Mozgu.
![]()
xexexe,vec odavno je snaznija![]()
Nisi dobro pročitao šta ja pišem.Dačić je lo**na i s**ad,ali pošto je u koaliciji sa žutaćima onda je najbolji političar na Svetu za takve brzokapirajuće k'o što si ti.![]()
Још мало ће полиција бити снажнија од војске, а то значи да је власт усмерена на унутрашњу контролу грађанства.
pa dobro neko rece to je tako jako dugo ovde ,jos od raspada SFRJ , uostalom seti se sajber opreme koju su imali panduri jos na onim demonstracijama 96. pa onda koliko je bolje bila opremljena policija na Kosovu od vojske , uniforme ,vozila ,naoruzanje ,tehnika (iako je doduse zbog imbecilnosti rezima policija i vise ratovala sa ovk od vojske ),pa onda JSO koja je takodje pripadala sektoru unutrasnjih poslova
Porediti policiju i vojsku je besmisleno,pošto imaju različite ulogu u očuvanju države.Uloga policije je da spreči kriminal u civilnom sektoru,a uloga vojske borba protiv neprijatelja van granica države.Vojska nije ni mogla da deluje na Kosovu dok nije počeo rat.
pa dobro neko rece to je tako jako dugo ovde ,jos od raspada SFRJ , uostalom seti se sajber opreme koju su imali panduri jos na onim demonstracijama 96. pa onda koliko je bolje bila opremljena policija na Kosovu od vojske , uniforme ,vozila ,naoruzanje ,tehnika (iako je doduse zbog imbecilnosti rezima policija i vise ratovala sa ovk od vojske ),pa onda JSO koja je takodje pripadala sektoru unutrasnjih poslova
Fali i više nego ne sme da kaže.Da nije dodao nulu vise?
ako fali treba zaposlit ljude.to što se nekima ne sviđa njihov problem. zna se kolika je norma EU-a, a srbija je traži da se primi u EUreko bi tihi "rokaj, snimaj"