Dačić: Prevarili su nas kada smo potpisivali briselski sporazum

Poruka
19.870
To je prevara zato što nisu nam tako govorili kada smo potpisivali Briselski sporazum. Mi smo u dobroj veri ušli u sve te dogovore isključivo zbog toga da bismo ostvarili kompromise koji bi bili u interesu svih na Kosovu i Metohiji. I na kraju je Srbija uradila sve a prištinska strana je od samog početka počela sve to da bojkotuje i to uz otvorenu podršku nekih zemalja“. https://n1info.rs/vesti/dacic-prevarili-su-nas-kada-smo-potpisivali-briselski-sporazum/
I sta sad ? Puj pike ne vazi …

Gledao sam jutros dokumentarac na HTV-u o Daytonu. Peter Galbraiht opisuje prvi dan pregovora. Tuđman se pojavio točno u 16 sati kad je dogovoren početak. Miloševića nema. Galbraiht pita Tuđmana hoće nešto popiti, kaže Franjo, samo ako ćete i vi. U 16:40 dolazi Milošević, već pijan, nalio se u oficirskom klubu, i odmah traži crno vino. U prvih sat vremena pregovora slistio još dvije boce. Eto to su vaši pregovarači, nije ih nitko prevario, nego se ni ne sjećaju o čemu su pričali.

Potpisali su da bi imali podrsku Zapada za dozivotan ostanak na vlasti.

Naravno. Takav je modus operandi promene vlasti u Srbiji.

Odeš kod stranaca i obećaš kako ćeš da se ispišaš po narodu da te podrže.
Sledeći mora da obeća kako će da se iskenja po narodu ako njega podrže.
A onaj posle njega mora već da pređe u domen odvratnog nastranog sadizma.
I tako, svaki sledeći mora da diže lestvicu u dupeulizništvu.

To su Srbi, da se ponizimo što više, sve zarad fotelje.

To znači da Dačić i svi ti "prevareni" koji predstavljaju Srbiju (a svedočili smo i AV kad je sedeo u ovalnom kabinetu na prethodnom Trampovom mandatu, kada nije "znao" šta je podpisao), su nedorasli da predstavljaju Srbiju i da više štete čine nego dobrog pa bi logično bilo da sjašu sa vrhovnih pozicija i to prepuste sposobnima što svi znamo da se neće desiti.

Niko od vas/nas ovde nije ikakav politički faktor, tek ubijamo vreme.

I pitam ja vas da li bi iko zdravog razuma potpisao nešto ma to bio i Ugovor mobilne telefonije najnižeg iznosa, a da ga pre toga nije pročitao, nije upućen u uslove?
Bar ona velika slova ako ga već mrzi da čita sve?

Ko veruje u ovu izjavu?
'aj iskreno.

Niko od vas/nas ovde nije ikakav politički faktor, tek ubijamo vreme.

I pitam ja vas da li bi iko zdravog razuma potpisao nešto ma to bio i Ugovor mobilne telefonije najnižeg iznosa, a da ga pre toga nije pročitao, nije upućen u uslove?
Bar ona velika slova ako ga već mrzi da čita sve?

Ko veruje u ovu izjavu?
'aj iskreno.
Ovakve izjave ministar ne daje

Ovakve izjave ministar ne daje
Tim pre nosi težinu kao i AV-ova da su ga preveslali na onoj hoklici i da nije ni znao šta potpisuje.

Ko zdravog razuma to može da izgovori ma i u najgorem pijanstvu u kafančini?
Pa cela kafana bi mu umirala od smeha,a mučenik bi zaradio doživotnu sprdnju.

I o čemu mi onda ovde diskutujemo?!

Pogledajte Dacicev govor na tv, muca, trokira, deluje da se opasno uvalio u g, ne moze recenicu da sroci
Pa Dacic je ucenjen covek vec 10+ godina, poptuna senka od coveka koga Sluzba ucenjuje.

Bilo sta on da kaze, nema veze sa mozgom.

To da je nasu Sluzbu neko prevario je vic godine, oni uvek i vecito ispadnu glupi, jer ne razumeju nista o bilo cemu; i misle da njihove udbaske fore mogu da prolaze kod stranaca, kao sto im prolaze kod slugerajskog, sludjenog i reketiranog srpskog naroda.

Potpune, ali potpune budale.

U tom kontekstu treba posmatrati bilo kakvu Dacicevu provalu o nekim 'drzavnim temama'.

On lupa sta mu alkoholicari u Sluzbi kazu da lupa.

Alkoholicari iz Sluzbe ne znaju nista o bilo cemu komplikovanijem od toga ko je glavni krimos i sta diluje.

I to je to.

Tim pre nosi težinu kao i AV-ova da su ga preveslali na onoj hoklici i da nije ni znao šta potpisuje.

Ko zdravog razuma to može da izgovori ma i u najgorem pijanstvu u kafančini?
Pa cela kafana bi mu umirala od smeha,a mučenik bi zaradio doživotnu sprdnju.

I o čemu mi onda ovde diskutujemo?!
Problem je sto ova dvojica vode drzavu, mnogima nije smesno

Back