Dačić: DSS i SRS radili protiv SPS

A ne smeta Vam Arkanov kriminalac Palma koji ima samo osnovnu školu i koji je istovarivao ugalj sa konjčetom i verovatno se od toga pošteno obogatio.Možda Vam ne smeta zato što je predsednik Tadić zvani maneken bio kod njega na seoskoj vašarskoj zabavi gde je pevala zvezda turbo folka.Vidimo da žuto preduzeće kupuje sve u Srbiji i da će vladati u svim opštinama.

Prema mišljenju Dačića, ako je neko nekoga prevario, onda je DSS to učinila zameniku predsednika SRS Tomislavu Nikoliću.
"Lično smo razgovarali (šef Koštuničinig kabineta) Aleksandar Nikitović, (Aleksandar) Vučić, Nikolić u Vučićevom stanu. Nikoliću je obećano da će ostati predsednik Skupštine i ako se napravi vlada sa DS. Pljunuli su ga u lice i prevarili! I šta oni sad ima kome da zameraju? Nisu poslali ni SMS da me obaveste da su promenili svoju politiku i da prave Vladu sa Tadićem", rekao je Dačić.
On je potvrdio da su tajkuni vršili pritisak da se napravi Vlada sa Koštunicom.

Ovo boldovano je najjače:mrgreen::super:

Tačno Koštunica je kriv, jer veruje u medjunarodno pravo i pravdu, jer misli da pravo važi i za male kao i za velike, jer misli da nije uredu što nas je NATO bombardovao 1999. bez odluke Saveta bezbednosti UN, što misli da i život srpske dece vredi koliko i albanske, da i srpske žene ne treba silovati i da i mi imamo pravo na državu, normalan život kao i svi drugi narodi.

On u to VERUJE, ma koliko Vama LDP-SPS-DS licemerima to izgledalo neverovatno, on je u to verovao i 1974 i 5. Oktobra 2000. a veruje i danas.

E sad verovatno je budala što u to veruje i tačno, kriv je što to javno izgovara jer je ovaj svet drugačije funkcioniše nego Međunarodno pravo u knjigama a i njegova funkcija nije baš najčasnija, tako da .... ma ko ga je** kad je glup. :whistling:

Misliti i cveće brati nije isto posebno ako je neko premijer. Mislim i ja isto što i Koštunica, pa? Kakve to ima veze? Misli verovatno i Tadić... i Čanak takođe, pa šta s tim? Da li sada svi oni treba da krenu da mašu tim mišljenjem pred nosom onima koji nam kroje a po oprobanom Miloševićevom sistemu? Veliku bi korist građani Srbije imali od toga, dokazano.

Back