timemachine
Zainteresovan član
- Poruka
- 260
Pozdrav drustvo... voleo bi da cujem vase misljenje o ovom automobilu posto imam plan ove godine da kupim novi auto, pa sam razmisljao o ovom modelu. Dizajn mi se veoma svidja, i ono sto sam pogledao u videima koje sam uspeo naci na netu me veoma ohrabruje u vezi tog auta da se usudim da ga kupim. Solidan auto, pristojnih dimenzija i mogucnosti.. enterijer su takodje odradili da stvarno nemam zamerku... ja nisam neko ko ocekuje neko savrsenstvo i ludacke performanse od automobila, tako da mi je ovo prilicno bar po meni dobar izbor u odnosu cena/kvalitet, sa obzirom da je u pitanju nov automobil sa garancijom, sa kojim bi bio miran bar 5 godina. E sad , tu je opet ona dilema, rumunski auto, da li je to sigurno kupovati, kakav je po pitanju potrosnje i bezbednosti.. pa bih zato voleo cuti nekoga ko se malo bolje razume da mi napise koju pametnu. Bio sam i na dacia placu i video ga uzivo , i stvarno odaje dobar utisak, ali nisam probao test voznju. Eto, pa neka pise ko god misli da moze pametno da me posavetuje, da li je to best buy do nekih 13-14k eura?