Dacia Logan odbrojava zadnje dane !

dejannn

Iskusan
Poruka
5.717
Poslednja izmena:
Ja stvarno ne mogu da shvatim kako ti Rusi ne mogu da iskopiraju kao kinezi neki auto jer u svakom njihovom autu se oseca neki misteriozni osecaj.Zaostaju uvek za svetskim automobilima a ovaj auto je ruzniji od Logana u svakom pogledu tako da Loganu nikako nije odzvonilo.O kvalitetu ne treba mnogo pricati jer je Kalina dozivela potpuni fijasko tako da i ovog to verovatno ocekuje.Jedino ako bude jeftiniji 2000 eura od Logana onda ce napraviti nesto.

realno nema bolji auto za manje novca

rusi su eksperti da naprave najbolje za najmanje novca

na primer uzmimo Ladu Nivu

ne postoji bolje terensko vozilo za manje novca

prvi sledeci konkurent je duplo skuplji od Lade Nive

e sad jasno je da udobnost u ladi nivi nije ko u toyota land cruiseru ali to je i logicno jer je medjuosovinsko rastojanje krace sto je bolje za terensku voznju jer ne postoji mogucnost kao sa duzim dzipovima - da se vozilo nasadi.

sad slazem se da postoje puno kvalitetnija vozila ali i cena je neuporedivo veca.

mislim da ce ovo vozilo imati veoma dobru prodaju u svetu.

Ja stvarno ne mogu da shvatim kako ti Rusi ne mogu da iskopiraju kao kinezi neki auto jer u svakom njihovom autu se oseca neki misteriozni osecaj.Zaostaju uvek za svetskim automobilima a ovaj auto je ruzniji od Logana u svakom pogledu tako da Loganu nikako nije odzvonilo.O kvalitetu ne treba mnogo pricati jer je Kalina dozivela potpuni fijasko tako da i ovog to verovatno ocekuje.Jedino ako bude jeftiniji 2000 eura od Logana onda ce napraviti nesto.

briga Ruse za sve dok je nafta skupa,to je njihov moto,mada bez problema mogu da daju 5 milijardi evra za razvoj novih i savremenih automobila ,mada videcemo kakva ce Granta biti ja ipak mislim da ce biti bolja od Slogana,od Slogana nema gore

Ti si verovatno ponosni vlasnik Golfa II kojeg Dacie Logan redovno obilaze na putu, pa si besan.
Dacai Logan je samo jedan prelazni model automobila od ponovnog rodjenja fabrike Dacia.

ne znam koja to dacija moze prestigne golf 2 g60,ne moze ni najslabijeg gti dvojku,mani se tvoje dacije ciji si izgleda vlasnik,o kojem ti ponovnom rodjenju pricas dacija je uvek bila krs najveci na svetu

Poslednja izmena:

Ja sam pre vise godina (ne secam se tacno kad je bilo) usao u auto salon da vidim Kalinu. Cisto iz radoznalosti. Probao ja menjac, saltam malo, osecaj uzasan. Pocnem da cackam poluge, dugmice i kad sam prtisnuo taster (ili sta je to vec) da upalim svetla, ostao mi je u ruci. Uredno sam vratio na svoje mesto i izasao iz auta, da ne napravim neku stetu pa da moram posle da platim to.

Ja sam pre vise godina (ne secam se tacno kad je bilo) usao u auto salon da vidim Kalinu. Cisto iz radoznalosti. Probao ja menjac, saltam malo, osecaj uzasan. Pocnem da cackam poluge, dugmice i kad sam prtisnuo taster (ili sta je to vec) da upalim svetla, ostao mi je u ruci. Uredno sam vratio na svoje mesto i izasao iz auta, da ne napravim neku stetu pa da moram posle da platim to.

tad je imala jos decije bolesti ha ha,mozda su rusi sa Grantom podigli kvalitet,jesi li video enterijer izgleda kao da je od neke dobre marke,

Poslednja izmena:
Kopija Suzuki SX 4 sedana
2008-suzuki-sx4-sedan-4_800x0w.jpg

lada%20granta%201111111.jpg

pa ti si jedva zivu glavu izvukao,ha ha

Poslednja izmena:
ja sam pre par godina video na televiziji sudar logana i kamiona , bukvalno od slogana je ostao samo gepek, zao mi je bilo zena i dvoje male dece su poginuli ,jedino sto valja kog slogana je prostranost veliki gepek, renovov motor i menjac, se ostalo nevalja nista, auto onolike velicine tezi samo jednu tonu, toliku tezinu ima golf 2 turbo dizel,

Poslednja izmena:

kalina je pukla jer kosta ko skoda fabia a gora je u svemu mnogo,

haha ... 95' nije dvadeset i kusur godina , sem toga nije vise on aktuelan mada je bio bolji i sluzio 6 godina bez i jednog zamenjenog srafa ili kvara , takoreci bio bolji od bilo koje nove dacie i kaline za jedno 7 miliona svetlosnih godina dok mi nije ispao drugi auto da uzmem povoljno... tako da ne moj da trucas gluposti

kad budes seo i provozao 325 vanos rednog sestaka , onda dodji ovde pa bulazni o automobilima. A cice kod mene uopste nisu aktuelne jer sam ozenjen covek.
dete jedno....

Back