Daca Ikodinovic pusten kuci,molim moderatora da mi ostavi ovu temu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
marina.c bogami nije tako. Ti kao lekar mozda moras da branis svoju bransu ali ja iz iskustva znam da se lekari drugacije ophode prema poznatim pacijentima(i verovatno bogatim) nego prema nama obicnim smrtnicima.
I sama sam se mnogo puta zapitala da je neko anoniman doziveo isto sto i Daca da li bi mu se lekari toliko posvetili ili bi mu ruka davno bila amputirana. Jer sto da se bakcu da spasavaju jednu ruku kad je lakse odseci je.

Pa, lično sam pogođena u onoj meri u kojoj to mogu da budem- kao lekar...
Za mene je Dača Ikodinović pacijent kao i Pera Perić, ili Musa Musić...Ili Bambi83...Pacijent je pacijent.Ako je poznat- to samo može da stvori veću napetost ali da mu primeniš "bolje" znanje, ili "skuplje" lekove - to ne...Možda dobije bolji apartman ili bolju sobu ali stručno znanje- ne...Eto...

Meni je strasno zao sto je Vasa profesija srozana maximalno, ako govorimo generalno. Naravno da se ogradjujem od pojedinih (priznajem, retkih) lekara koji svoj posao obavljaju savesno, odgovorno i koji zaista svaki put na umu imaju zakletvu koju su polozili. Ako si ti medju njima, onda ne bi trebalo da budes licno povredjena vec da svi sagledamo istinu i pokusamo nesto po tom pitanju da ucinimo i promenimo na bolje... do te mere, da ni apartman ne zavisi od imena, prezimena ili novca.

Poslednja izmena:
marina.c bogami nije tako. Ti kao lekar mozda moras da branis svoju bransu ali ja iz iskustva znam da se lekari drugacije ophode prema poznatim pacijentima(i verovatno bogatim) nego prema nama obicnim smrtnicima.
I sama sam se mnogo puta zapitala da je neko anoniman doziveo isto sto i Daca da li bi mu se lekari toliko posvetili ili bi mu ruka davno bila amputirana. Jer sto da se bakcu da spasavaju jednu ruku kad je lakse odseci je.

Verujem da jeste lakse odseci,ali nijedan lekar nece to uciniti,sve dok postoji i najmanja sansa da se bilo koji deo tela spase.
Decko koji je pre neki dan izgoreo na motoru,opekotine 4-og stepena,raspada se otpada meso sa njega,sve vreme svestan,izgorelo 95% tela,znaci ugljenisan....da se ja pitam,pustila bih ga da umre,ali su se lekari borili 4 dana za njegov zivot.24godine.
Juce je umro.

jao, ljudi moji, vi bi da ispravite krivu Drinu.....e to neće ići.....:cry:

hvala Bogu da je on ozdravio i da će moći da gleda svoje dete kako raste,
a, da li je njemu posvećeno više pažnje ili ne, mi to nikad nećemo moći da
dokažemo...a i ako jeste, verovatno je to kao što ste i sami rekli jer je on
poznata ličnost, plus poznata mi i žena, cela familija, mali grad imaju
poznanstva....pa i ako su im učinili da budu iz njega, zar je to greh....:???:

a kakvi su prema ostalim pacijentima, to neka oni vide sa svojom savešću,
mi tu jednostavno ne možemo ništa.....svaka čast sakom poštenom i
čestitom lekaru......a oni drugi neka se stide.....ima i jednih i drugih, pa
kako koga kad zapadne.......:think:

samo da niko nikad ne mora da dođe kod njih, i da oni imaju što manje posla,
to je moja jedina želja.......:ok:

zar ne mislite da ste " MALO " preterali sa DACOM ?????
Pa kolko je aninimusa POGINULO u saobracajnim nesrecama , pa nista ....
mislim PRETERUJETE GA :otkacio::otkacio::otkacio: !!!

A !!!!

Upravo tako.Bas danas citam da su sinoc valjda neke dve devojke zaginule i to jedna od njih trudna bila i pred udajom. A Daca bi mogao malo na sud da odgovara sad kad se oporavi zbog besne voznje motora.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back