Peta W.
Veoma poznat
- Poruka
- 10.072
Haha..kakva genijalna ideja
Ja sam za to da pljucnesh..onako,samo mawkice 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Peta W.:hihihi... e bash mi je krivo shto nikad nisam znala da joj uzvratim tako nekom gluposhcu kad me iznervira..samo plachem i plachem...a ona gleda tv..i samo dobaci neshto u stilu "Plachi..manje cesh 3,14shkiti.."Jbg...kad sam suvishe fino i strogo vaspitana... a sad je chini mi se kasno za takve nestashluke...
![]()
shashava:ali u svakom slucaju ako ne gresim nikome od vas to nije rekla MAMA! Ne znam, za mene je to nesto najodvratnije sto sam cula, ne mogu ocima da je vidim, danas je nisam ni jednom pogledala a prosla sam pored nje par puta.... Uzas.
Peta W.:Koliko vidim,vecini ovde je teshko da poveruju u to... e sad ovako,ja da vam kazhem.... mene je moja mama mahom uglavnom saplitala u zhivotu..
....
samuraijack:Možda ona nije tvoja prava majka!!!!!!! Možda ja ceo tvoj život zabluda!!!!! Možda je ceo tvoj život laž!!!!
Šalim se!! Što joj nisi rekla "Ša je bre? Ša oćeš? Aj izađi napolje da te ispeglam bre"!!! Opet se šalim!!
Izvini ali ne mogu da iskuliram, ali jel si se zapitala nekad: "Da li je ONA stvarno moja mati"?????
Last dance:O, Bože...strašno...ma, nije mislila tako...
A da nije možda u klimaksu???
Peta W.:Meni moja nikad,ni posle jedne bljuvotine i uvrede nije rekla "Izvini"...pa da pomislim,eto bilo je u afektu,nije mislila tako.. :?
Aleksej_BASO:Roditelj da se izvini????
Pa dragi moj,verovao ti ili ne, postojimo i mi roditelji koji se svojoj deci izvinemo kada pogresimo.Biti roditelj je stvarno tesko!!!!Znam da ces prevrnuti ocima na ovo ali jednog dana kada to postanes shvatices da sam u pravu.Sta god ti uradio kao roditelj, pa sve u najboljoj nameri, postoji mogucnost da je to sasvim suprotno od onog sto je tvoje dete ocekivalo.Ja polako odrastam sa svojom decom,stariji ima 14 god. i upravo prolazimo buran pubertet,a mladji je jos uvek maza pa sa njim lecim "rane"koje mi(znam nenamerno)napravi stariji.
Poenta je u tome da smo odmah od samog pocetka uspostavili takve odnose da pricamo o svemu sto nas tisti,da prihvatamo neraspolozenje jedni drugih i naravno da se izvinemo kada pogresimo.Ja to radim od momenta kada su progovorili,a i oni se izvinjavaju meni(mada mora da prodje bar pola sata pre nego sto prevale preko usana).
RAZGOVOR,RAZGOVOR I SAMO RAZGOVOR!!!!Nikada nemojte preci preko problema i zaobici razgovor zbog povredjenosti ili neceg drugog,jedan neresen nesporazum radja drugi i na kraju postajemo stranci koji se mrze i ne podnose.Ti razgovori nisu uvek najprijatniji,ponekad i ne resavaju nista ali barem se oslobodimo te negativne energije....
Pozdrav!ops:
PAWLLE:Roditelj da se izvini????
Pa dragi moj,verovao ti ili ne, postojimo i mi roditelji koji se svojoj deci izvinemo kada pogresimo.Biti roditelj je stvarno tesko!!!!Znam da ces prevrnuti ocima na ovo ali jednog dana kada to postanes shvatices da sam u pravu.Sta god ti uradio kao roditelj, pa sve u najboljoj nameri, postoji mogucnost da je to sasvim suprotno od onog sto je tvoje dete ocekivalo.Ja polako odrastam sa svojom decom,stariji ima 14 god. i upravo prolazimo buran pubertet,a mladji je jos uvek maza pa sa njim lecim "rane"koje mi(znam nenamerno)napravi stariji.
Poenta je u tome da smo odmah od samog pocetka uspostavili takve odnose da pricamo o svemu sto nas tisti,da prihvatamo neraspolozenje jedni drugih i naravno da se izvinemo kada pogresimo.Ja to radim od momenta kada su progovorili,a i oni se izvinjavaju meni(mada mora da prodje bar pola sata pre nego sto prevale preko usana).
RAZGOVOR,RAZGOVOR I SAMO RAZGOVOR!!!!Nikada nemojte preci preko problema i zaobici razgovor zbog povredjenosti ili neceg drugog,jedan neresen nesporazum radja drugi i na kraju postajemo stranci koji se mrze i ne podnose.Ti razgovori nisu uvek najprijatniji,ponekad i ne resavaju nista ali barem se oslobodimo te negativne energije....
Pozdrav!ops:
Ni meni... never...Peta W.:Meni moja nikad,ni posle jedne bljuvotine i uvrede nije rekla "Izvini"..... :?