- Poruka
- 93.479
Треба ми радник на мојој фарми
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima posla ko hoće da radi.Svako ko je u potrazi za poslom, nije mnogo u situaciji da bira.
Kapiram da je saljiva tema.
Izgleda da ne znate da je u Srbiji tesko naci posao i za bedni minimalac.
Reklama je cudo. Nema veze sto zavrsis sa gomilom krezubih migranata okruzen smrdljivim pilicima.
Ima posla treba samo da se angažujes i da nisi mnogo probirljiv.Svako ko je u potrazi za poslom, nije mnogo u situaciji da bira.
Teško je ubaciti se u elegantne profesije,naprimer prosveta,opština nesto sto si na državnim jaslama samo...
Da da kako da ne.odes tamo i sačeka te neki masni kolega od 150 kila a ova radi u administraciji
Svako ko je u potrazi za poslom, nije mnogo u situaciji da bira.
Jasno mi je da je svaka opozicija frustrirana jer nije na vlasti, ali baš toliko koliko pokazuješ, to već nije normalno..Само се учлани у СнС и бити ће пара .. а и посла ...
@anajade @Neno @Stojkov Menidjer @miso6207 @Casual Observer @Schrodinger
Posao imam, a i zapošljavam još 25.Само се учлани у СнС и бити ће пара .. а и посла ...
Dragi poštovani,Само се учлани у СнС и бити ће пара .. а и посла ...
previše kokošaka ili previše stanova za rentanje - samo je stvar percepcije i kućnog odgoja te odnosa prema novcu.Previse kokosaka
ja sam čuo da klanice bacaju direkt žive prasiće, krave i konje na neka sečivaNe bih se prijavio.
Ne volim te Aušvic biznise.
Reklama bila komercijalna ili politička mora biti lepa.Reklama je cudo. Nema veze sto zavrsis sa gomilom krezubih migranata okruzen smrdljivim pilicima.
bolje se valjajte u političkimNisam ja za rad u pilecim go*nima.
Nema odnosa prema novcu to je kucni odgojpreviše kokošaka ili previše stanova za rentanje - samo je stvar percepcije i kućnog odgoja te odnosa prema novcu.