Da vidimo, brale, ko su veće naivčine ispale

Romana Kuhar

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.845
`Ajmo da vidimo, brale, ko su veće naivčine ispale:

1. one koje su za SNS glasale
2. ili one koje su kod kuće ostale?

Evo šta je Platon o izborima rek`o, ali u zemlji gde su političari samo bukavar pročitali još za tu mudrost nisu saznali ...

Srbija je, moja zemlja mila, opet razum izgubila ...✍️😢🤫

platon i naši mafijaši.jpg

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1970870203050360&set=a.1196526857151369&type=3&theater

Evo šta je Platon o izborima rek`o, ali u zemlji gde su političari samo bukavar pročitali još za tu mudrost nisu saznali ...

Srbija je, moja zemlja mila, opet razum izgubila ...✍😢🤫

Pogledajte prilog 722389
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1970870203050360&set=a.1196526857151369&type=3&theater
Ja ne znam jel još ima neko tolko lud da misli da će mali vuk otić putem izbora. On može samo na jedan način da ode, i Srbi su ga već dosta puta u istoriji upražnjavali. Samo im još nije dovoljno gadno, nisu još suvog leba gladni i ne leže još svi po jarkovima jer su im uterivači uzeli stanove i kuće.

tema je glupa.

trazi se odgovor na silovano pitanje.

postavljac teme je isap neivcina i dalabu

i sta je merilo?

ako je pamet, onda je postavljac dakleko od iste

ako je useh na izborimaonda postavljac i njegovi davno nisu posbedili, tj nikada

dakle, zaludan postavljac nema pojema ni gde se nalazi u prostotu a ni vreme mu nije poznato

Де бре слободан, само му било мука од егоистичних будалетина.

Мало више од осталих, није хтео да уђе у олигархију тридесеторице, иако је имао високо порекло.

Не знам шта ради Платон са оном тројицом дериштима комунизма

Srbija je, moja zemlja mila, opet razum izgubila ...✍😢🤫

Pogledajte prilog 722389
.
Па је народу понуђено да бира,

да ли је за Исуса или Барабу,

и изабрали Барабу.

.

Промишља најбезболнији начин да изврши самоубиство? ;)

Подсети ме на нешто, види ово:

Замисли Платона код Вучића тиранина, који га безуспешно учи политичкој и државничкој филозофији како би после 2400.година наставио свој неуспешан пројекат "Краљ-филозоф". Ја мислим да би га Вучић напиздио више него Дионизије из Сиракузе, који кад му се смучио продао највећег тадашњег филозофа као роба ... :hahaha:

--

Dionizije Mlađi ili Dionizije II (cca. 397. pne. – 343. pne.) je bio starogrčki vladar sicilijanskog grada Sirakuza od 367. do 357. pne. te od 346. do 344. pne.

Bio je sin tiranina Dionizija Starijeg. Oca je naslijedio nakon njegove smrti 367. pne., ali mu je vlast trebao nadgledati njegov ujak, filozof Dion. Mladi Dionizije je bio sklon rasipništvu i razvratu, te je Dion u Sirakuzu pozvao svog učitelja Platona, kako bi gradsku vlast pokušali reformirati u skladu sa svojim idealima, a od Dionizija načiniti kralja-filozofa.

Back