Da Vas pitam

Nomen Nescio

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
291
Jel i vi gledate kako se uklapate sa vasim zubarom, frizerom, sa kolegom mozda pre nego sto odete kod istog ili pokrenete zajednicki posao?
I sta mislite u kojoj meri je to opravdano?
Cuh od te devojke kod koje sam ono bila jednom za natal kako ona ne ide ni kod frizera dok mu ne zaviri u kartu pa eto da Vas priupitam sta vi mislite o tome.
Ako je tema bila moze kljuc.

Pa, opravdano je, ali je preterano. Mislim, zašto bih davala prednost uporednom horoskopu da proceni kakav odnos ću imati sa nekim, kada imam savršeniji aparat za to, a to je moj mozak (mislim na celo telo). Mozak u prvih pas sekundi već proceni, ostalo su samo dodaci, ali već znamo s kim imamo posla i koliko nam taj neko odgovara, i kakva je energija između nas. Nema potrebe da nosim sa sobom druge alate i aparate za merenje toga, pored svog tela.

Nisam toliko opsednuta astrologijom, pogotovo ne natalnom, više me zanima astrologija kao deo šire priče, razvoja simbola u ljudskoj podsvesti, i kako su se oni promenili iz matrijarhata koji je trajao više od 100000 godina, za ovih par hiljada godina patrijarhata. Kako su boginje postale bogovi, i kako su bogovi postali anđeli, a Zevs vrhovni tzv. jedini bog. I kako se ti simboli pojavljuju u drugim oblastima života, kako to sve prati ezoterija, i kako se ova zv. egzaktna nauka polako približava svemu tome i sl. Mundana astrologija i sl.

To da li ću imati sreće u ljubavi i na dnevnom nivou, i sl. mi je smešno, i ne zanima me u astrologiji...

Proverava tako valjda neku strucnost nesto mislim, koliko neko laicki bih rekla zivi svoj natal, ono ako je zubar mora u natalu to da se pokaze taj neki rad. Nema popravke zuba dok to nesto ne vidi ili nema frizer sta da joj dira kosu dok ne vidi dal mu vise lezi da kuva...

- - - - - - - - - -

A kad smo kod toga jel vam se desi npr. da se ti neki tranziti i aspekti na nebu poklope sa dolaskom ili nedolaskom nekog klijenta, ili sa onim sto ga zanima? Vidite li i kako sebe u njegovoj karti?

Jel i vi gledate kako se uklapate sa vasim zubarom, frizerom, sa kolegom mozda pre nego sto odete kod istog ili pokrenete zajednicki posao?
Cuh od te devojke kod koje sam ono bila jednom za natal kako ona ne ide ni kod frizera dok mu ne zaviri u kartu pa eto da Vas priupitam sta vi mislite o tome.

Za mene to je vec preterivanje. Frizerima i sl da otvaram kartu, pa mislim aman :lol:

mislim da je zesca mentolka

Back